Nike introducerer Tiempo Legend 6 - Den moderne klassiker

18.11.2015

Skrevet af Mathias

Nike Tiempo kollektionen har været blandt fodboldstøvle eliten i mere end tyve år og er synonym med de bedste læderstøvler. Støvlernes touch er intet mindre end legendarisk og nu bygger Nike videre på den arv med en helt ny Tiempo Legend 6. Læs med her og få en ide om hvad de mange nye ændringer betyder for den elegante læderstøvle.

Nikes dedikation til innovation og udviklingen af deres støvler er uden sidestykke. De arbejder utrætteligt på at nye og bedre måder at gøre selv deres mest klassiske produkter, som Tiempo kollektionen, det ultimative inden for moderne støvle teknologi. Nike Tiempo Legend 6 er det perfekte eksempel på denne mantra, fordi selvom overdelen er lavet af old-school kængurulæder, så er støvlen alt andet end gammeldags.

Overdelen er det bedste sted at starte med at kigge på den nye Tiempo støvle, fordi det er også hvor de største modifikationer kan ses. Traditionelt set er Nike Tiempo støvler lavet med en kviltet forfod, hvilket indtil nu var den foretrukne måde at sørge for støvlerne fik deres berømte touch på bolden. Denne teknik er dog ikke uden sine problemer, fordi mudder og vand sneg sig ofte ind i støvlen, hvilket gjorde læderet omkring syningerne hårde. Nike har derfor udfordret sig selv og arbejdet med overdelen på en helt ny måde, så de kunne finde en måde at opnå det samme touch på bolden, men uden at skade det legendariske læder.

Den nye Nike Tiempo Legend 6’s overdel er derfor nu baseret på et moderne skelet, som sidder inde i støvlen og sørger for du får det låste fit og den stabilitet du ellers var nødt til at have den kviltede overdel for at opnå. Støvlens skelet sørger også for de ikoniske riller i overdelen, som er en stor del af at give Tiempo spilleren det skarpe touch, der kunne starte et angreb. Sensationelt håndarbejde og design fra Nike.

Det er ikke den eneste ændring på overdelen, fordi den nye Tiempo støvles pløs er også blevet opdateret og moderniseret, så snørebåndene nu er inkorporeret i konstruktionen. Den performance forbedrede pløs sørger for en skarpere støvlesilhouette og giver også forøget beskyttelse, hvilket helt sikkert er noget stjerner som Christian Benteke, Sergio Ramos og Jerome Boateng kommer til byde velkommen med åbne arme.

Du kan bestille den nye Nike Tiempo Legend 6 fra den første december.

Jeg er helt oppe og køre over den nye overdel og støvlens lancerings farvevariant er også helt perfekt hvis du spørger mig. Det kan godt være Nike Tiempo Legend 6 støvlen er en moderne støvle nu, men farvevarianten er super klassisk. Jeg har ikke prøvet dem på endnu, men du kan være helt sikker på, at så snart de lander på lager, så skal jeg prøve de her nye moderne Tiempo på.

Vi kender Nike godt nok efterhånden til at vide, at de intet halvhjertet gør. De så en måde at forbedre deres allerede fantastiske Tiempo V model og gik all in med det projekt. Selv efter kun at have holdt støvlen i hånden kan jeg godt mærke, at de har fat i noget meget specielt her og jeg glæder mig allerede til at se dem i aktion. Hvad siger du til de nye Tiempo støvler?

ALT_TAG