PUMA Rise | Fodboldens genopstandelse sker nu

03.06.2020

Skrevet af Milan

Godmorgen, solstråle! Med fodboldens tilbagevenden, der langsomt nærmer sig, hvilken bedre måde er der at fejre det på end at introducere os for en ny kollektion. Byd PUMA Rise velkommen og forbered dig på at genopstå!

PUMA er klar til fodbold. Hvordan ved vi det? Svaret er simpelt: Hvorfor skulle de ellers vælge at navngive deres nye kollektion for Rise, som indeholder både Future- og One-siloerne. Sidste gang vi bevidnede en ny kollektion fra tyskerne var med PUMA King Lazertouch-støvlerne, som kombinerede klassiske støvler med banebrydende, nye teknologier. Med fodbold lige rundt om hjørnet, er det nu tid til at genopstå med den nye PUMA Rise-kollektion. Nyd 'solopgangen' forneden, før vi kigger på detaljerne.

Fortsættes nedenfor

Jep, det var ikke for at lyde smarte eller fremstå kæphøje, da vi skrev 'nyd solopgangnen' foroven. Støvlerne ligner oprigtigt en solopgang med de gule- og orange farver. Som det ses på tidligere PUMA-eksekveringer, har hver halvdel af støvlen endnu engang sin egen farve; Denne gang orange og rød på den ene side, mens den anden side af støvlen er udfærdiget i gul. Vi mener ganske simpelt, at støvlerne er ideelle til sommeren.

Med den solrige, nye colourway følger fantastiske nye såler. Og de ER bestemt fantastiske med deres sølv / metalliske look! Når solen står højt på himlen, vil du helt sikkert blæde dine modstandere i det du sprinter mod målet for at score med de nye PUMA Rise-støvler. Prøv lige, at visualisere dette scenarie i et øjeblik... det føles godt, ikke?

I forhold til teknologierne, inkorporerer den nye Future den tilpassede NETFIT-teknologi, hvilket forbedrer pasform og stabilitet markant, altimens One-støvlerne har de moderne letvægtsstabiliserende egenskaber fra SPRINTWEB og premium K-læder, hvilket skaber en perfekt balance mellem hastighed, berøring og support.

Idet fodboldens tilbagevenden er tættere og tættere, og spændingen omkring sæsonernes genopstart intensiveres, vil spillere 'genantænde' fodboldverdenens forhåbninger, når de genopstår, jagter nye udfordringer og stræber efter hæder.

PUMA Rise-kollektionen vil bæres af alle PUMA-atleter, når ligaerne genstarter.


Forbered dig på at genopstå og jagte dine drømme med den nye PUMA Rise-kollektion her