Unisport i Paris | Et år siden vores åbning i Les Halles

18.05.2020

Skrevet af William

Den 18. maj 2019 var en stor dag for Unisport. Vi åbnede vores anden Flagship Store i modebyen Paris.

Unisport har base i København. Derfor var det åbenlyst at åbne en butik i den danske hovedstad. Det skete i 1995. 20 år senere, i 2015, åbnede vores Flagship Store i et stort event for alle vores fans i København.

Og nu - 25 år efter begyndelsen - fejrer vi vores første år i Paris. Tag et kig på nogle af billederne fra butikken i Frankrig og så fortsætter vi bagefter:

Vi så en allerede stor fanbase, der voksede i Frankrig under og efter VM 2018, hvor Les Bleus løftede trofæet. Og vi ville gerne være så tæt på vores franske fans som muligt. Hvad er den bedste måde at gøre det? Ved at være fysisk til stede og ikke kun online.

Derfor besluttede vi at åbne vores anden Flagship Store den 18. maj 2019. Og det var været et vildt år!

Vi lagde ud med, at VM i kvindefodbold blev afholdt i Frankrig kort efter vores åbning - og vi var i centrum af det hele. Det var travlt og fantastisk. Og vi tænker på sommeren 2019 som en af vores favoritter!

Senere havde vi enstor fodboldturnering i Paris sammen med Nike, hvor vi fik kåret det bedste nabolag til streetfodbold i Kærlighedens By.

Vi har haft forskellige events det seneste år. Folk har haft mulighed for at vinde priser, møde professionelle fodboldspillere og være en del af verdens bedste fodboldbutik.

Et år er lang tid. Men det føles som i går, at vi åbnede dørene i Paris. Vi kan ikke vente med at se, hvad de kommende år bringer! Vi ses i Paris!

#unisportlife