Stor Nike x Unisport turnering i Paris | Se alle billederne!

05.09.2019

Skrevet af Milan

Unisport x Paris er ved at blive en ganske stor historie i kærlighedens by. Sidste uge afholdte Nike og Unisport en stor fodboldturnering - selvfølgelig med nogle lækkerier til fansene også.

Paris er ikke kun en by fuld af gammel historie, fantastisk arkitektur og god mad. Det er også en by, der er vild med fodbold. Og vi taler ikke kun om Paris Saint-Germain fans, selvom det franske hold er et af de største i verden.

Nej, vi taler nemlig om gade-fodbold. Hvor den stenhårde beton og det kunstige græs møder glatte driblinger og hårde tacklinger. Og nu er det tid til at alle skal høre om det.

Nike inviterede de største områder af Paris til at være en del af en stor turnering og finde ud af, hvilket område der er bedst, når det handler om gade-fodbold. Og selvfølgelig var Unisport en del af dette.

Fortsættes nedenfor.

Arrangementet startede med, at områderne havde deres egen kvalifikation til den afsluttende turnering sidste weekend. 8 områder var en del af den store begivenhed - med ét kvinde- og herreteam hver.

Turneringen blev afholdt i det historiske område omkring Stade Roland Garros, hvor French Open spilles hvert år. Den store, blå kunstige bane var scenen for nogle store øjeblikke.

Alle holdene i turneringen havde deres egen trøje, med henblik på at vise, hvilket område de repræsenterede. De havde deres egne sponsorer, og numrene i logoet viste distriktnummeret for hvert hold. Alt dette kan du se på de fantastiske billeder af trøjerne foroven.

Trøjerne var også tilgængelige i en meget begrænset mængde i vores Unisport-butik i Les Halles-området. De blev udsolgt næsten øjeblikkeligt, hvilket siger meget om den hype, som fodbold kan skabe i Paris.

Turneringen havde bestemt nogle fede øjeblikke, og vi fik besøg fra folk som Colin Dagba, Marie-Antoinette Katoto og Adil Aouchiche fra PSG. Derudover tog en masse gadefodbold-spillere del i den store dag for at fejre fodbold med alle.

Turneringen blev vundet af hold 95, som repræsenterede området Val-d’Oise på kvindernes side, mens herrernes finale blev vundet af Paris-holdet, 75, i en vanvittigt kamp hvor de vandt 3-2 efter at være bagud 0-2.

Vinderne vandt en kæmpe præmie som lød på et gavekort af 7.000 euro til Nike-produkter. Og selvfølgelig æren af at være det bedste hold i Paris.

Vi håber på at se flere af disse slags begivenheder i fremtiden, så der kan sættes mere fokus på lidenskaben og vise, hvilken effekt sporten, som vi alle elsker, kan have på mennesker.

Stor cadeau til Nike!