Return of the King | PUMA lancerer en klassiker med Lazertouch

26.03.2020

Skrevet af William

En klassisk støvle kombineret med den nyeste teknologi. For godt til at være sandt? Ikke længere! PUMA King Lazertouch er netop landet!

Der er et eller andet ved et par PUMA King! De minder os om et mere simpel tid uden for meget nonsens. Ingen vilde teknologier. Det handler om komfort og læder i topkvalitet. Men i dag får vi et mix af PUMA King og innovation. Det lyder ikke som noget, vi har hørt før. Men nu har PUMA lanceret den lettetse PUMA King nogensinde - med lidt hjælp fra deres Lazertouch-teknologi.

Og hey - vi bliver virkelig forkælet. Der er to farver af disse støvler. En sort og en hvide. Se dem her!

Fortsætter nedenfor

Navnet PUMA King Lazertouch kommer fra den patenterede Lazertouch-teknologi. Teknologien giver PUMA mulighed for at lave specielle teksturer og/eller grafiske elementer på støvlernes overdel. Det giver næsten ubegrænsede muligheder for design. Og nu ser vi første gang teknologien på læder.

Lazertouch bruger laserer til at indgavere mønstre, der bliver trykt i læderet til at skabe en tekstur, der kan få støvlerne til at præstere til det ypperste. I dette tilfælde er det brugt på de steder på støvlerne, hvor man sparker til bolden, så læderet giver dig den bedste kontrol.

Støvlen har en vævet tunge. Og den smalle pasform kombineret med RAPIDSPRINT-sålen gør støvlen til den letteste PUMA King nogensinde!

Hvis vi starter med at kigge på designet, så er det holdt i to simple farver - for at holde sig i de simple fodspor fra PUMA Kings fortid. De sorte og hvide støvler er hinandens modsætninger. På den black PUMA King" class="">sorte PUMA King ser vi en helt mørk overdel med den klassiske PUMA-stribe på ydersiden lavet i hvid. Og det er kun kanten på denne, der er hvid - for at holde den mørke farve som den dominerende. Og så har vi PUMA-katten på hælen. RAPIDSPRINT-sålen er lavet i helt hvid som en kontrast til overdelen. 

De hvide PUMA King er lavet omvent af de sorte. Begge farvevarianter er tilgængelige i et begrænset antal i hele verden. Og du kan selvfølgelig købe dem hos Unisport!

Hvilken er din favorit? Find den lige her!