Hold dig i form sammen med Unisport

13.03.2020

Skrevet af William

Det er ikke de mest optimale forhold lige nu til at spille fodbold udenfor med venner eller dit hold. Men det skal ikke forhindre dig i at holde dig i form. Få fingrene i det korrekte udstyr og tips til træning med Unisport.

Vi ved, at du - ligesom os - elsker fodbold. Men hvad kan du gøre, når situationen ikke er optimal og du er blevet frarådt at være med i større forsamlinger, mødes med mange venner og spille det smukke spil? Du kan lære at holde dig i form på egen hånd. I hvert fald indtil du skal tilbage på banen.

Fortsættes nedenfor

Det er altid skønt at være social, men det kan være endnu federe at holde styr på træningen og holde dig i form på egen hånd. Hvorfor? Fordi nu kan du vise, at du ikke er afhængig af andre. Vi kan også godt lide at træne med venner og holdkammerater, men man kan læne sig for meget op ad dem. Derfor kan du nu få en stor fordel og holde dig i form, så du kan få alle andre til at måbe, når du kommer tilbage på banen. Du skal komme tilbage i en hurtigere, stærkere og mere teknisk udgave af dig selv.

Unisport har et stort udvalg af produkter og vi vil gerne hjælpe dig med at finde det rette træningsudstyr, du skal bruge for at holde dig i form derhjemme.

Er du på udkig efter cardio-træning til at få lungerne og hjertet i gang? Unisport hjælper dig. Fra drikkedunke, løbesko and fodbolde. Alt, du skal bruge, er kun et enkelt klik væk.

Det er også vigtigt at holde sig varm. Derfor skal du have sportsundertøj, træningsjakkeog handsker, da vejret ikke er helt optimalt til at træne i shorts og t-shirt.

Vi har desværre ikke nogle forslag til, hvilke træningsøvelser, du kan lave selv... ej, vi driller.  Kun fantasien sætter grænser, så vi lader det være op til dig selv. Men hvis du ikke gider finde på øvelser selv, så kan du se nedenstående video, hvor JayMike giver dig 3 tips til individuel fodboldtræning, som kan være noget for dig.


Se hele vores udvalg af træningsudstyr her.

Unisport ønsker dig god fornøjelse med træningen! #stayinshapeonyourown