Inspireret af spillerne | Ny farve til PhantomVSN 2

24.02.2020

Skrevet af Lasse

Det er tid til endnu en farveopdatering fra Nike. Støvlerne, der er lavet til de største kreatører på banerne rundt om i verden, får nu et frisk nyt look!

Vi så den første PhantomVSN 2 da Nike Future Lab- og Nike Kinetic Black-støvlerne blev lanceret i midten af januar. Der så vi et helt nyt design til siloen, der ellers havde haft det samme design siden FIFA World Cup 2018 i Rusland.

Nu får vi altså den tredje farveopdatering til Phantom Vision. Og denne gang er den inspireret af spillere, der opfinder det uforventede og kontrollerer kampen fra midten af banen. Først vil vi lige nyde billederne og derefter kan vi tage en snak om teknologierne.

Fortsættes under billederne

Støvlen er lavet i tre farver - hvid, sort og pink. En lækker kombination af kontrastfulde farver. Ghost lace overdelen har hvide detaljer i det ellers sorte materiale - en detalje, som vil være endnu mere tydelig, når man har støvlerne på og overdelen udvides af din fod.

Hælen er dækket af pink prikker og et pink Swoosh. Den flotte pink farve fortsætter ude på snørebåndene. Sålen er hvid og matcher derfor perfekt med det hvide på overdelen. Sidst men ikke mindst er knopperne lavet i en meget synlig pink.

Teknologierne på PhantomVSN 2 har ikke ændret sig siden de første to farver. Overdelen er stadig lavet Flyknit, hvilket betyder at du oplever en bedre boldkontrol og dermed har en lækker følelse, når du dribler. Den har også det famøse All Conditions Control (ACC) som hjælper dig i al slags vejr. Det er super fedt, når du prøver at kontrollere kampen på en våd bane.

Ghost Lacing systemet har også den nyligt tilføjede pløs. Den vil hjælpe dig med at komme ned i, og få støvlerne på, langt nemmere end tidligere.

Vi vil se spillere såsom Kevin De Bruyne spille i disse støvler, når han skal kæmpe for Manchester City i Premier League og for Belgien. Støvlerne vil også blive brugt at Marco Verratti, Casemiro og mange andre spillere, der har præcision som deres primære våben.

Kan du bare ikke få nok, så udforsk vores store sortiment af alle fodboldstøvler.

Vil du være en del af spillerne der har inspireret det nye design af PhantomVSN2? Så køb dit par hos Unisport her!