Vildt design til Nike Merlin | Den nye officielle bold til Premier League er her

17.02.2020

Skrevet af William

Foråret er på vej og det er på tide at få sat lidt farve på fodboldspillet. Nike har lanceret den seneste Merlin-bold til Premier League.

Vi har set nogle vilde farver på de officelle bolde til Premier League i denne sæson indtil videre. Det startede med lanceringen af den første Merlin i juni, som virkelig overraskede os med sit friske design. Så kom Hi-Vis -versionen, der gav os et retrolook - den havde blandt andet det ikoniske Nike Total 90-logo som en reference til nogle af de mest inflydelsesrige bold i Premier League-historien.

Nu har Nike løftet sløret for en tredje farvevariant til deres Merlin Premier League-serie denne sæson. Og lad bare sige, at det er en, man kommer til at huske. Lad os tage et kig på den nu!

Fortsætter under billederne

Det første, vi lægger mærke til, er de store orange cirkler, der dækker dele af boldens paneler. En god måde at gøre bolden mere synlig under kampe - både for spillere og tilskuere. Det grafiske design med tynde, sorte linjer går rundt om de orange cirkler.

En anden ting, vi skal nævne, er det store Nike-logo. Enden af dette er lavet i et zig zag-mønster for at differentiere den fra andre Nike fodbolde. Premier League-logoet med løven og trofæet kan ses i sorte felter rundt omkring på bolden.

Bolden er konstrueret i et 4-panels design for at minimere mængden af syninger i bolden og optimere dit touch. Bolden har Nike All Conditions Control (ACC), der hjælper med at kontrollere den i alle slags vejrforhold. Bolden har også Aerowtrac, så den kan holde sig stabil i luften - perfekt til lange afleveringer og skud på bold. Et polythylene-lag giver nærmest perfekt præcision oveni.

 

Det bliver vildt at se de store stjerne som Salah, Rashford, Aubameyang og Agüero banke kasser ind med den nye Premier League-bold.

Hvis du vil have fingrene i den nye Merlin-bold, så skal du bare klikke her!