Nike Merlin | Vi præsenterer den nye 2019/20 Premier League-bold

04.07.2019

Skrevet af William

Den nye Premier League-sæson nærmer sig. Og traditionen tro, så har Nike introduceret en ny, lækker kampbold til 2019/20-sæsonen.

Endnu engang har Nike gjort et godt stykke arbejde med at designe et anderledes, men virkelig friskt og kreativt look til kampbolden for den nye Premier League-sæson, der starter i august. Ligesom den tidligere model, så består denne bold af et unikt panel-design, der mindsker antallet af sømme på overfladen, så boldens touch bliver så optimalt som muligt.

Denne gang kommer detaljerne i et lækkert farvemix med navy, hvid og en stærk lyserød. Den sidste farve kan ses på Swoosh-logoet og på nogle enkelte af panelerne. Andre paneler har den navy farve. Udover dette, så ses der et Premier League-logo på det lyserøde panel.

Udover de fede, grafiske detaljer, der giver bolden et moderne look, så har den nye Merlin Premier League fodbold også en håndfuld relevante teknologier.

Med Nikes All Conditions Control-teknologi (ACC), som indeholder 3D blæk, bliver bolden tilført en mikrotekstureret overflade for komplet kontrol i al slags vejr. Derudover er bolden fremstillet med Aerowtrac riller, der stabiliserer boldens svævebane, hvilket gør at du får total kontrol over bolden og bliver i stand til at lave millimeterpræcise afleveringer. Endvidere er bolden udstyret med komprimeret polyethylene lag, der udover at give fodbolden geometrisk præcision, også sørger for, at laget tilfører bolden stabilitet, struktur og energi ved spark.

Vi glæder os umådeligt til at se spillere som Aubameyang, Salah and Agüero sparke 2019/20 Premier League-sæsonen i gang med den nye kampbold.


Få fat i den nye Merlin-bold lige her