Tid til at ære en af de bedste | Nike Mbappé x Bondy-kollektionen er her!

10.12.2019

Skrevet af Milan

Nike har slået sig sammen med Kylian Mbappé for at give ham et par støvler, der hædrer hans kvarter Bondy beliggende i Paris.

Man kan roligt sige, at Kylian Mbappé er en af de største superstjerner i verden lige for tiden. Han tog verden med storm i 2017 da han spillede for Monaco og fangede alles opmærksomhed. Han rykkede videre til Paris Saint Germain i sommeren dette år, hvilket automatisk gjorde ham til den anden dyreste fodboldspiller i historien. Og dette i en alder af kun 18 år!

Sidste år, i 2018, havde han den helt store hovedrolle ved verdensmesterskabet i Rusland, hvor Frankrig vandt turneringen. Han blev ligeledes tildelt titlen 'Bedste Unge Spiller'.

Nu er det tid til endnu engang at sætte fokus på Kylian Mbappé, da Nike hædrer stjernens arv. De har nemlig fremstillet et par fodboldstøvler og en tøjkollektion for at fremhæve Bondys arv i Paris - det område, hvor Mbappé voksede op. Lad os tjekke det ud!

Fortsættes nedenfor

Støvlerne er et par Nike Mercurial Superfly 7. Mønsteret på både overdelen og sålene er inspireret af fodboldbanen i Bondy, som var bygget af Nike og Mbappé i 2017 med henblik på at "give tilbage" til det lokale fællesskab. Fodboldbanen har det samme camouflagedesign. Det er inspireret af Bondys træer og byens officielle farve.

Tallet 93 på guld-lappen på tåboksen er en henvisning til afdeling 93, Seine-Saint-Denis, hvor byen Bondy ligger. På Dynamic Fit-sokken ser vi KM-initialerne på højre støvle og to gyldne stjerner på venstre - en klar reference til de to FIFA verdensmesterskaber, som Frankrig har vundet. Og det stopper ikke her; den franske reference fortsætter med Frankrigs Tricolor-flag på bagsiden af sokken. En anden sej detalje kan ydermere findes på hælen med navnet 'Mbappé' skrevet i den samme skrifttype som Nike bruger til deres Mercurial-serie.

De nye støvler er en måde for Nike og Kylian Mbappé at vise, at der stadig er en chance for at bryde igennem for alle, der bor i forstæderne. Bondy har nemlig nogle områder med fattigdom, og mange af de mennesker, der bor i forstaden, har ikke så mange muligheder i livet. Så Mbappé vil bryde stereotypen og vise folk, at der er en chance for dem, der fokuserer på deres mål og holder sig væk fra problemer.

Støvlerne ledsages af en sej kollektion af streetwear, herunder sneakers, så du også kan vise din støtte til Mbappé og Bondy uden for fodboldbanen.

Støvlerne fås EKSKLUSIVT hos Unisport fra onsdag den 11. december kl. 9 - både online og i vores butik i København. Så hvis du er inspireret af Kylian Mbappé eller bare ønsker et par beundringsværdige nye fodboldstøvler, har du fundet det rigtige sted!

Tjek de seneste par Superfly 7-støvler ud lige her!