Lad os blive nostalgiske | adidas lancerer en remake af Predator Mania

06.12.2019

Skrevet af Milan

Vi har allerede oplevet nogle retro-vibes fra adidas denne uge. Men i dag er OG-følelsen komplet med en klassiker fra 2002, der er tilbage.

adidas og remakes går hånd-i-hånd. De har lavet en hel del remakes de sidste par år, inklusive de fantastiske Icon Pack i efteråret. Folk savner de originale Predators fra 00'erne, og det tyske brand har valgt at gøre noget ved dette for fansene af de klassiske støvler.

I dag lancerer de derfor endnu en ny remake. Og det er ret spektakulært. Lad os (igen) sige hej til Predator Mania-støvlerne!

Fortsættes nedenfor

Predator Mania-støvlerne er fremstillet præcis som vi har set på remakes før. Overdelen er 1 til 1 sammenlignet med den originale version. Og så er de blive mixet sammen med såle fra de nyeste Predator-støvler for at imødekomme de spillere, der vil have dem på banen overalt i verden.

Overdelen har de samme syninger og indersiden er foret som den oprindelige, altså Mania-støvlen, der blev lanceret tilbage i 2002.

En ting, vi husker fra den gamle Predator, er pløsen. Og på denne remake er den her også for at dække snørebåndene. Og ja, støvlerne har også det berømte gummibånd, så du kan holde pløsen på plads. Ligesom David Beckham gjorde under verdensmesterskabet i 2002.

Gummielementerne, eller 'finnerne', er også de samme som på de gamle versioner. De er støbt ind i læderet, og hjælper dig med at kontrollere bolden, når du modtager den, afleverer og skyder.

Ydersålen er den vi ser på Predator 19+, så du får de mest moderne 'værktøjer', når du har disse retro-støvler på banen. Farverne på ydersålen er lavet for at give en illusion af en "opdelt-sål"-look. Ligesom den originale Mania også havde.

Støvlerne er meget begrænsede, og adidas lancerer kun 1500 par i hele verden. Så du er nødt til at være hurtig hvis du skal have fingrene i et par - enten til dig selv, eller hvis du skal give dem til nogen du har kært til jul. Og du kan selvfølgelig få dem hos Unisport.


Du kan finde støvlerne og forudbestille dem lige her