PUMA Winterized Pack | Forbered dig til vinteren

05.11.2019

Skrevet af Milan

Det er ikke bare en farveopdatering. Det er meget mere end det. PUMA lancerer Winterized Pack, pack'en der - baseret på nye teknologier - går hånd i hånd med det kolde vejr. Og ja, man kan næsten mærke den iskolde brise med den nye farve for PUMA-støvlerne.

Det er ikke så længe siden, at vi så lanceringen af PUMA x BALR.-støvlerne, som også indeholdte en sprød kollektion af street-beklædning. Lige før dette bevidnede vi lanceringen af PUMA Rush Pack, der indebar støvler med en yderst kraftig neon-farve, som på en eller anden måde kunne minde os om sommerlige farver. Nu præsenterer PUMA en kølig (bogstaveligt talt) ny farvevariant, og er klar til at forberede spillere til de kolde vejrforhold, der er lige rundt om hjørnet. Og tro os, du vil for alt i verden gerne have varme fødder i løbet af vinteren, når du spiller fodbold. Tag og kig på den friske og iskolde nye farve, så gennemgår vi detaljerne og teknologien inden for kort tid.

Fortsættes nedenfor

Lad os starte med det visuelle. PUMA Winterized Pack er pakket ind i en frigid grøn farvevariant til både Future 4.1 og One 5.1-støvlerne. Begge støvler har is-hvide såle og reflekterende snårebånd, hvilket gør dem meget synlige, når man spiller fodbold på mørkere dage.

Og nu til de saftige (og sandsynligvis vigtigste) elementer: Teknologien. Winterized Pack er designet til at overkomme det mest barske vejr, hvilket gør pack'en ideel til vinter og kolde vejrforhold (deraf navnet Winterized). Og hvorfor så det? Jamen, det skal vi fortælle dig.

Støvlerne indeholder Thinsulate 200G isoleringsteknologien til beskyttelse mod ekstreme vejrforhold, og fastholder kropsvarme for at holde fødderne varme under de koldeste kampe gennem vinteren. Med andre ord cirkulerer Thinsulate-laget kropsvarme og tillader fugt at fordampe, hvilket holder dine fødder tørre og varme under hele kampen. Thinsulate-materialet er tyndt, så det er optimalt at bruge, da det ikke vil tage meget plads i støvlen. Vigtigst er alt er det fleksibelt og har stor varmebeholdning, så det kommer ikke til at føles, som om dine fødder går i stykker, når du sparker til den iskolde og frosne fodbold.

Pas på dine fødder. Hold dem varme. Beskyt dem med det banebrydende Thinsulate 200G og skil dig ud med den iskolde, vinteragtige nye farve på samme tid.


Køb Winterzed Pack eksklusivt hos Unisport lige her