Læder til de afgørende spillere | PhantomVNM får et nyt look

24.10.2019

Skrevet af William

PhantomVNM har fået særbehandling fra Nike i dag! De dødbringende støvler møder komfort og klasse. Gør dig klar til endnu en skønhed fra Nike.

Nike Tech Craft støvler har altid skilt sig ud i blandt Nike's lanceringer. Vi har set mange støvler være en del af Tech Craft-kollektionen. Senest så vi Vapor 13 blive en del af denne.

I dag er det tid til at Phantom Venom får sit første medlem af læderfamilien. Og vi kan helt klart sige, at vi er begejstrede for denne. Lad os tage et kig på den!

Fortsættes nedenfor.

De nye støvler er lavet af K-læder, der giver dig det mest komfortable fit - altid. Læderet vil forme sig efter din fod og har erstattet Flyknit-teknologien. Det er ekstremt blødt, tyndt og vil give dig en førsteklasses-oplevelse hver eneste gang, du har dem på.

Både lacecover, Strike Zone og forfod på PhantomVNM er ikke i læder. Det betyder, du får samme teknologier, der hjælper dig med at præstere optimalt.

Støvlerne ser selvfølgelig anderledes ud. Det første, man lægger mærke til, er selvfølgelig den helt sorte overdel, der ser fantastisk ud på disse støvler. Det store Swoosh er også sort med en guld-lignende farve i kanten, der er i kontrast til overdel og sålen.

Og nu vi taler om sålen - prøv lige at se den. Den er lavet i krom, der er så vildt, at du næsten kan spejle dig selv i dem. En ret fed måde at give læderstøvlerne et ekstra krydderi!

Støvlerne kommer i et meget begrænset antal i hele verden. Så du skal være hurtig, hvis du skal have dit eget par af de mest komfortable PhantomVNM nogensinde.

Du kan finde de nye støvler her.

Hvis du ikke er så meget til læderstøvler, så kan du stadig finde et par PhantomVNM i vores store udvalg af de nyeste farver.