Nike Tech Craft | Det fjerde medlem af Mercurial Vapor 13 eftermælet er her

02.09.2019

Skrevet af Milan

Fremstillet af læder, skabt for at brillere. Med de nye Nike Mercurial Vapor 13 Tech Craft møder hastighed komfort. Spænd sikkerhedsselen, og gør dig klar til at blive blæst omkuld af endnu en sort skønhed.

Det er mere end to år siden sidste gang vi var vidne til en lancering af Nike Vapor Tech Craft-fodboldstøvler, og to Vapor-versioner, siden vi sidst så en læderstøvle fra Nike Vapor-arven. Derfor er det tid til endnu en Tech Craft-støvle lavet af læder, da Nike præsenterer det nyeste medlem af Vapor 13'erne. Inden vi går igennem detaljerne, så brug et øjeblik på at nyde udseendet af de nye og opdaterede Tech Craft.

Fortsættes nedenfor.

Som set foroven, har støvlerne et clean og klassisk sort look, der kan ligne andre blackout-støvler fra Nike, men der er en hel masse andet ved dem end hvad man lige kan se med det blotte øje. Lad os starte med teknologierne.

De nye Vapor 13 Tech Craft former sig efter din fod og erstatter fuldstændig Flyknit-øvredelen med ekstremt blødt, tyndt og premium læder og har et præget mønster for at efterligne det vævede look fra Flyknit-versionen. Derudover vil læder give overdelen et vis greb, som, helt ærligt, er temmelig vigtigt på banen. Men det ved du jo godt.

Pløsen, hælen og den nederste del er fremstillet af lækkert, syntetisk læder, som sikrer, at du får en komfortabel følelse når du har dem på.

Sidst men ikke mindst er Nike-Swoosh'et blevet forkælet med en fortryllende gylden farve, hvilket får det til at stå i total kontrast til de sølv/krom-skinnende såle.

Der er ingen tvivl om, at de nye Tech Craft-støvler er ualmindeligt elegante og er muligvis de mest komfortable Vapor-støvler indtil videre.


Overbevis dig selv og køb dem lige her