Nye Limited Edition-støvler til Messi | En hyldest til argentineren

15.10.2019

Skrevet af William

Det er tid til nye støvler for en af de bedste spillere gennem tiderne. Lionel Messi får endnu en gang et par siganturstøvler fra adidas - Nemeziz 19.1 i vilde farver, der hylder argentineren. Den er noget helt specielt!

Da adidas lancerede Nemeziz 19+ i maj 2019, gav de os også 19.1 til Messi. Dette var hans første signatur-farve i den nye Nemeziz-silo. Den kom i et friskt mix af hvid, blå og rød, der virkelige skilte sig ud fra de resterede adidas-støvler.

Nu er vi klar til næste kapitel i historien om Messi-støvler. Og denne gang har adidas virkelig gjort sig umage med detaljerne. Jeg synes, vi skal tage et kig på støvlerne nu!

Fortsættes nedenfor.

De nye støvler - Crystal Pack - hylder Lionel Messi og hans debut for FC Barcelona. Overdelen er lavet i farverne fra det argentinske flag med en klar reference til Messis hjemland. De himmelblå og hvide farver kan også ses på snørebåndene, hvilket er en lækker, lille detalje. Udover det, så har overdelen også nogle guld-detaljer rundt omkring. Både adidas-logo, striberne og Messi-logoet er lavet i gyldne farver.

 

Og nu hvor vi taler om Messi-logoet. Det er kun vist på indersiden af den højre støvle. For på den venstre er der i stedet en krone. Vi kan godt lide denne detalje, da den viser os alle, at Messi er kongen af fodbold - noget der er helt korrekt i manges øjne.

 

Guldet kan også ses på ydersålen, der virkelig får støvlen til at stråle, når den skal bruges i aktion. Den har også skrevet “15 años” på sig. Dette refererer til, at Messi fik sin Barcelona-debut for 15 år siden. Han kom for første gang på banen den 16. oktober 2004 mod Espanyol, hvor han var 17 år gammel.

 

Indersålerne har numrene 10 og 30 trykt på. Disse tal refererer til det nummer 30 han havde på trøjen i sin debut - og nummer 10, som han ikonisk bærer på Barcelona-trøjen i dag.

 

Støvlerne vil have samme teknologi som de andre 19.1-støvler. Disse kan du læse om lige her.

 

Crystal Pack kommer i et meget begrænset antal - kun 1.000 par i hele verden. Og du kan få dem eksklusivt hos Unisport i dag. Men du skal være hurtig og købe dit par før det er for sent.

 

Du kan finde støvlerne før alle andre lige her

Det bliver spændende at se Messi med disse på fødderne - både for Barcelona og især i kombination med det argentinske hjemmebanesæt i de blå og hvide farver.