Nike giver PSG en luksus behandling | Den nye 3. trøje er her!

13.09.2019

Skrevet af Milan

Nike fortsætter med at give os den ene flotte fodboldtrøje efter den anden. Det er nu tid for PSG at få deres særbehandling - og der er tale om endnu en retro-trøje!

De seneste år har været meget succesrige for Paris Saint-Germain. Efter et nyt ejerskab har klubben taget tronen som den største klub i Frankrig. Klubben blev grundlagt i 1970 og havde sin første store periode i 90'erne med et mesterskab i Ligue 1 og tre titler i Coupe de France. De vandt også deres største internationale trofæ til dato - UEFA Cup vindernes cup i 1996.

Den nye 3. trøje hylder denne periode. De klassiske farver på PSG er selvfølgelig en del af trøjen. Lad os starte med at nyde billederne af den nye trøje.

Fortsættes nedenfor

Vi så, at PSG brugte deres hvide udebanetrøje til sæsonen 2018/19 for et par uger siden, da de spillede mod Rennes. Vi syntes, det var lidt sært, da de dukkede op i disse. Men det fik os da også til at stoppe op og tænke - er der mon en ny trøje på vej? Og svaret er ”ja”! I dag præsenterer klubben og Nike den nye 3. trøje til Les Parisiens - og det har bestemt været ventetiden værd.

Den nye trøje har helt klart nogle referencer til 1990'erne. Designet ligner det, der blev brugt som i begyndelsen af årtiet. Så vi kan nemt sige, at retro-temaet er på linje med den nye trøje.

Vi har set nogle udebanetrøjer, der har samme farve som den nye. Men ingen af dem har været udført i et design, der ligner 90'erne så meget som denne. Lad os fortælle dig hvorfor.

Den nye 3. trøje har alle de rette elementer til at blive en ny klassiker fra den franske hovedstad. Den sammenklappelige krave med en enkelt knap giver et fantastisk retro-look. Det diagonale print med subtile, hvide striber overalt på trøjen giver også en fremragende effekt. Ærmet har ligeledes et lille fransk flag for stolt at vise Tricolor'en - som om trøjen ikke allerede gjorde det. Fordi den mest iøjnefaldende detalje på denne trøjes design er bestemt de lodrette striber på venstre side af den frontale del af trøjen. Wauw, siger vi bare.

Det har de klassiske PSG-farver, blå og rød. Og med den hvide er man ikke i tvivl om, at dette hold bare vil være Frankrigs stolthed. For at fuldbringe retro-looket har Nike tilføjet det klassiske Futura logo på højre side af brystet. Et dejligt touch, som vi har set på mange andre 3. trøjer denne sæson.

Trøjen fuldendes med hvide shorts og hvide strømper med blå og røde striber. Det bliver uden tvivl et fantastisk 3. sæt at bevidne i Champions League, når PSG kommer til at gå efter det største europæiske trofæ!


Hvis du ønsker at støtte PSG, eller bare ønsker at få fat i en af de helt klart fedeste trøjer i sæsonen, så find den hos Unisport lige her