PUMA & Man City fejrer klubbens 125-års jubilæum | En speciel trøje er klar til fansene

28.08.2019

Skrevet af Milan

Vi har allerede set denne trøje i aktion i én kamp denne sæson. Og efter alle spørgsmålene vedrørende tilgængeligheden af denne trøje, som fansene har stillet, er der endelig gode nyheder - trøjen er officielt landet hos Unisport!

Manchester City blev grundlagt i 1894 i Gorton-området i Manchester. Kort tid efter formåede klubben at rykke op til det højeste niveau i engelsk fodbold, der dengang hed First Division og vandt deres første FA Cup i 1904 - dette var det første store trofæ, der blev vundet af en klub fra Manchester. Den første ligatitel kom i 1937.

Siden da har det været op og ned for klubben fra den blå del af byen. Lange perioder uden trofæer blev afbrudt af nogle titler her og der - en anden liga-sejr i 1968 og tre sejre i FA Cuppen i det 20. århundrede. Naturligvis efterfulgt af sejren i UEFA Cup Winners Cuppen i 1970, hvilket spiller en stor rolle i klubbens historie.

Efterfølgende begyndte det dog at få nedad for klubben, der rykkede ned to gange i 1980'erne og igen i 1996. Efter dette ramte klubben sit lavpunkt og rykkede ned til den redjebedste række i England. Men efter oprykningen til Premier League i 2002 har man ikke set sig tilbage.

Ejerskiftet i 2008 ændrede klubben for altid. Fra at være lillebror til de største klubber var Manchester City nu en konstant del af toppen i Premier League - og de har vundet 4 mesterskaber i de sidste otte sæsoner. Ja, klubben har en rig historie med en masse op- og nedture. Og for at fejre den ikoniske klubs 125 års-jubilæum, har PUMA valgt at lancere en trøje til fansene. Lad os tage et kig på den.

Fortsættes nedenfor

Trøjen er, selvfølgelig, himmelblå. Den har et meget klassisk look. Den har ikke det store PUMA-logo på ærmerne og den kommer med det samme "125 years"-tekst under klublogoet som de almindelige hjemmebanetrøjer for denne sæson. Kraven og ærmekanterne er lavet i en simpel, hvid farve.

I nakken er der et skib fra klublogoet med året 1894 skrevet rundt om. Indersiden af nakken er et meget specielt mærke, der giver mere til den autentiske følelse af, at det er en meget speciel trøje.

Hele spilledragten har hvide short og mørkeblå sokker - ligesom i gamle dage!

Hvis du ikke synes, at trøjen er så speciel, så skal du læse med her - der kommer kun til at blive udgivet 1.894 Authentic-trøjer af denne i hele verden. Dette antal er valgt for at ære Manchester City's grundlæggelsesår

Vi synes, at denne trøje er en fed måde at ære en stor klub med en stor historie. Klassisk og tidsløs. Det bliver skønt at se fans bære denne på stadion, på pubs og på gaden. Og den er eksklusivt tilgængelig hos Unisport fra i dag!

Du kan vise din støtte til klubben og finde trøjen lige her.