Hold på hat og briller | Nike Mercurial Speed Freak-støvlen er landet

22.08.2019

Skrevet af Milan

Nike er klar med en ny signatur-støvle fra Neymar, hvor nøgleordene er acceleration og hastighed. Det er inspireret af hurtigheden af Formel 1-racerbilen, men før vi afslører for meget, så lad os tage et kig på støvlerne og gå gennem detaljerne sammen.

Det sidste år har vi bevidnet adskillige Nike Mercurial Neymar-signerede støvler. Fra ‘NJR Meu Jogo’ til ‘NJR Silêncio’ fodboldstøvlerne. Nu er Nike klar til at introducere en ny og opdateret signatur-støvle i samarbejde med den muligvis mest hypede spiller i øjeblikket: Neymar Jr. Mine damer og herrer, vi præsenterer jer hermed for Nike Mercurial Vapor NJR Speed Freak. Og hvis du troede, at disse støvler har noget at gøre med hastighed og Formel 1, så troede du rigtigt. Før vi går videre, så brug lige et minut på at nyde billederne af den rød-sort-sølvhvide skønhed forneden.

Fortsættes nedenfor

Som man kan se på billederne foroven, er farvevarianten på de nye signatur-støvler sølvhvide, røde og sorte, hvor den søvhvide/sorte del på inder- og ydersiden af støvlerne indikerer et ternet flag, der traditionelt bruges inden for blandt andet bilsport. Sålen på støvlerne er ligeledes designet med et ternet ‘racing’ flag, dog i rød og hvid. Alt dette er med til at illustrere både hastigheden af Formel 1-sporten og Neymars vanvittige hurtighed. Med andre ord vil du på en figurativ måde opleve en følelse af ekstrem hurtighed, når du tager de nye NJR signatur-støvler.

Udover de ‘hurtige’ farver inkluderer Neymar-støvlerne endvidere mange andre detaljer, som ses på hælen af støvlen, herunder hans navn, SHHH-designet fra Neymars tidligere signatur-støvle, nemlig ‘NJR Silêncio’, samt nummer 10: hans nuværende trøjenummer i Paris Saint-Germain, blandt mange af de fine detaljer. Det er dog meget diskutabelt, hvorvidt Neymar kommer til at have nummer 10 stående på ryggen, hvis han bliver signet af Barcelona eller Real Madrid i den nærmeste fremtid.

Nike-Swoosh’et har også fået et heftigt, farvestrålende look, da man kan spotte et sølvligt og sort ternet flag inde i Swoosh’et. Der er ingen tvivl om, at de nye NJR-signaturstøvler er meget specielle, da deres unikke design virkelig får dem til at skille sig ud fra alle andre Mercurial-støvler, og vi glæder os helt vildt til at se Neymar have dem på banen, når han flyver forbi hans modstandere med umenneskelig fart.

Er du klar til at skille dig ud og få fart over feltet?


Så sikr dig et par af de nye NJR signatur-støvler før alle andre