The Morelia Neo II β | Endnu en skønhed i læder fra Mizuno

05.08.2019

Skrevet af William

Mizuno har endnu en gang givet os en læderstøvle af højeste kvalitet. Det japanske brand eksperimenterer med nye og friske farver. Og den den seneste støvle rammer virkelig plet!

I Japan har de en berømt tilgang til tingene i deres industri. Den kedder 'Kaizen'. Konceptet er set, når man for eksempel skal lave superbiler. Det betyder, at man kan optimere et produkt ved at ændre små detaljer på hvert enkelt lille element eller fjerne alle unødvendige dele. Når det kommer til støvler, så gælder det for Mizuno om at lave en lettere fodboldstøvle til dig.

Det seneste resiltat fra Kaizen er Mizuno Morelia Neo II β (Beta) - som er en vild støvle. Jeg synes, vi skal kigge lidt nærmere på den sammen:

Fortsættes nedenfor

Mizuno har taget alle dele af støvlen og gjort dem lettere, så de kunne skabe deres hurtigste støvle til dato. Lad os starte med at tale om overdelen;

Overdelen har et enkeltsyet, ultratynd læder på den forreste del af foden. Dette er forbundet med et næsten gennemsigtigt mesh-panel. Det er dækket af et blødt ruskind, der giver dig den bedste pasform. Tungen og kanten er også blevet en del gram lettere. Alt dette giver dig en af de bedste barfodsfølelser på markedet.

Ydersålen har et ekstremt let polyurethan-indlæg, der redurcerer vægten med 10%. Vægten på hele støvlen er blevet skåret ned til 170 gram! Men støvlen er stadig klar til at præstere på højeste niveau og giver dig den bedste holdbarhed. Morelia Neo II β er lavet i Japan og udviklet med 'præstation' i baghovedet. Så den er lavet til at blive spillet med hele tiden og ikke kun på få dage om året.

Lanceringsfarven er en fængende og smuk sølv med et frisk Rundbird-logo i guld. Den er virkelig noget for sig og vi håber at se denne på banen i de største ligaer. Støvlen er en Limited Edition - og der er 3.500 par i hele verden.

Som altid tilbyder Unisport den store Mizuno Tilfredshedsgaranti. Så hvis disse ikoniske støvler ikke er noget for dig alligevel, så kan du returnere dem inden for 30 dage.

Men vi er sikre på, at disse er lavet til dig. Du kan finde Morelia Neo II β og alle vores andre Mizuno-støvler lige her.