Unisport præsenterer: Mizuno Tilfredshedsgaranti

02.07.2018

Skrevet af Niclas

Har du nogensinde prøvet at købe nye fodboldstøvler, hvor du efter en træning eller to indser, at de ikke rigtigt passer dig? For at undgå dette scenarie har vi indgået et samarbejde med Mizuno, som den første fodboldstøvleforhander nogensinde, for at lancere vores spritnye koncept: Mizuno Tilfredshedsgaranti. Dette koncept tillader dig at prøve dine støvler til træning eller kamp, og hvis de ikke passer dig eller lever op dine forventninger, kan du returnere dem inden for 30 dage og få dine penge refunderet.

Vores passion er fodboldgear - og især fodboldstøvler. Det japanske brand Mizuno deler samme passion, og derfor har Unisport og Mizuno besluttet at samarbejde for at sikre, at samtlige kunder er tilfredse med deres nye støvler. Det er ikke ualmindeligt, at man køber et par fodboldstøvler, hvorefter man finder ud af, at de enten er for små eller store eller måske ikke lever op til de forventninger, man havde, da man købte støvlerne. Derfor lancerer vi nu Mizuno Tilfredshedsgaranti. Bestil dine støvler, prøv dem på i 30 dage, og hvis du af den ene eller anden årsag ikke er glad for dem, kan du sende dem tilbage og få alle pengene retur.

Blandt udvalget fra Mizuno finder du et stort udvalg af fodboldstøvler. Alt fra Morelia Neo for fuld fart til Rebula for kontrol og den klassiske Morelia til kenderen. Mizuno er kendt for storslåede læderstøvler, og de fleste af dem kommer i to forskellige versioner. En 'almindelig' og en, der er 'Made in Japan' med læder af højeste kvalitet, som du aldrig finder på en anden fodboldstøvle. Tjek vores store udvalg af Mizuno-støvler, og find det par, du bedst kan lide. Med Mizuno Tilfredshedsgaranti er du i gode hænder!

Regler & Vilkår:

30-dages-perioden starter på dagen, hvor dine støvler bliver leveret. Støvlerne skal returneres inden 30 dage.

Når vi har modtaget din Mizuno-retur, kan du;

a) Få et gavekort på samme værdi som de returnerede støvler.

eller

b) Få dine penge tilbage.

Bemærk venligst, at Mizuno Tilfredshedsgaranti kun er tilgængeligt én gang pr kunde.

Se alle vores fodboldstøvler fra Mizuno her