adidas Hard Wired Pack | For spillere med et rodfæstet ønske om at udtrykke og skabe

18.07.2019

Skrevet af Milan

For bare en uge siden lancerede adidas en limited edition udgave for Nemeziz 19+ støvlen. Nu er de klar til at præsentere en ny pack med dristige farver, hvor alle 4 siloer er inkluderet. Det eneste spørgsmål der er tilbage er, om du er modig nok til at skille dig ud med et par adidas-støvler fra den pulserende nye pack?

Der er ingen tvivl om, at adidas er 'on fire'. De sidste par måneder er vi blevet introduceret for adskillige adidas packs - fra 302 Redirect til Dark Script pack'en. Og da sommeren peaker, er adidas klar til at introducere os for en frisk ny og multi-farvet pack. En pack som på baggrund af dets fængslende farver, er en pack for spillere der i den grad tør skille sig ud og ønsker at have en stor indflydelse på banen. Lad os tag et kig på dem sammen.

Man kan i høj grad sige, at adidas altid har været kreative - både hvad angår design af støvler, farvevariant og sidst men ikke mindst, navngivning af deres nye packs. Denne gang har de valgt at kalde den nye pack for "Hard Wired", som kan betyde lidt forskelligt, men indikerer dybest set, at noget er indbygget i den menneskelige hjerne, det vil sige, hvordan vi handler i visse situationer, herunder vores lyst til at opnå succes og vinde. Og særligt sidstnævnte, kan argumenteres for at skildre incitamentet for denne pack, hvilket er at vække din naturlige instinkter og udtrykke dig selv ved at skabe. Med det på plads kan vi rykke fokuset videre på nok det vigtigste ved denne pack: farvevarianterne.

COPA 19+

adidas Copa 19+ er den første snøreløse læderstøvle og er skabt til kunstnere, og nu har støvlen fået en 'special treat' med et friskt lime-grønt look, som helt sikkert vil lade dig skille dig ud på banen og hypnotisere dine modstandere med både kunstneriske færdigheder og farven selv.

Predator 19+

Predator 19+ støvlen på den anden side er specielt fremstillet til spilleren, der ønsker at opnå ultimativ kontrol. Den er blevet set i mange farvevarianter, og denne gang ses den i en kølig turkis og sort colourway, som bestemt vil frembringe en intens følelse når man tager støvlerne på.

X 19+

Den næste støvle i rækken er X 19+. Støvlen, som vil give dig hastighed som ingen anden, og med den forbløffende nye himmelblå colourway, vil du blive så hurtig som vinden.

Nemeziz 19+

Sidst men ikke mindst har vi Nemeziz 19+ støvlen, hvis farvevariant på høj plan illustrerer, hvad formålet med denne pakke er: nemlig at skille sig ud, og derfor har adidas givet den en vovet pink farve.