adidas 302 Redirect Pack | Lavet til spillerne der altid er et skridt foran

07.05.2019

Skrevet af Claus

adidas har brugt lørdagen på at introducere den helt nye Nemeziz 19+ og nu er de klar med resten af 302 Redirect Pack, som inkluderer en opdateret X 19+. Omdiriger dit hold og løft sølvtøjet alle har længtes efter.

adidas 302 Redirect Pack

Du har måske stødt på fejlkoden 302, mens du søgte på et fantastisk fodbold øjeblik, som omdirigerer dig til en anden side. Men bare rolig, adidas er her til at hjælpe dig med deres seneste 302 Redirect Pack. 302 Redirect pack er hvor fodbold og det digitale mødes, da adidas fodboldstøvlerne kommer med et metallisk design, mens de 3 striber på støvlerne er lavet skinnende, hvilket uden tvivl vil fange folks opmærksomhed, mens du omdirigerer dit hold på vindersporet.

adidas 302 Redirect Pack X 19+

302 Redirect Pack vil introducere en opdateret X 19+, som helt sikkert vil gøre hurtig endnu hurtigere. Udover den lækre sølv og skinnende røde farvevariant, indeholder X 19+ også en helt ny overdel, som vil gøre din oplevelse med X 19+ endnu bedre. adidas har erstattet overdelen med den nye såkaldte X-Layskin, som har fokus på letvægts oplevelsen. X-Layskin giver dig en minimalistisk følelse og direkte touch, mens den også er super tilpasningsdygtig, der giver en handske lignende følelse i et nyt friskt look. Desuden er X-Layskin også transparent - og det er noget som gør den nye X 19+ endnu federe, da du næsten kan se igennem støvlen. Vi kan ikke vente med at se Gabriel Jesus, Mo Salah og Gareth Bale i de nye X 19 støvler.

Fortsættes nedenfor.

adidas 302 Redirect Pack Nemeziz 19+

Lad os blive lidt mere ved nye støvler, hvor vi allerede har fået introduceret Nemeziz 19+ i lørdags. Nemeziz 19+ tager fodbold til nye højder, da støvlen gør de mest adrætte spillere, som f.eks. Messi, Firmino og Draxler, ustoppelige på banen. Nemeziz 19+ er en blanding af spænding, vridning og kompression, som tilsammen giver et premium touch og føling, en helt ny split sål og en V-formet sok for ultimativ lockdown. Nemeziz 19+ kommer med en flot rød colourway med sølv detaljer, som lader dig dirigere dit hold mod guldet i denne sæson.

adidas 302 Redirect Pack Predator og Copa

Til sidst finder vi Predator 19+ og Copa 19+. Predator kommer med en skinnende sølv farve, som får os til at tænke på sølvtøjet der venter i slutningen af sæsonen. adidas har også tilføjet røde detaljer på knopperne, som er farven der kombinerer alle 302 Redirect Pack støvlerne. Copa 19+ er holdt klassisk, som en læderstøvle skal være, og er lavet med en cool sort overdel og sølv sål. De tre striber er lavet i en rød farve, som får Copa til at se endnu bedre ud end før.

Du kan forvente at se støvlerne en hel masse, da både Copa America, African Cup of Nations og kvinde VM sparkes i gang denne sommer. Regn med at se spillere som Firmino, Salah, Gabriel Jesus og Melanie Leupolz vise deres evner under sommerens turneringer.

Køb dine adidas 302 Redirect Pack støvler først hos Unisport fra I DAG .


Find 302 Redirect Pack her.