Nike giver nyt liv til Tech Craft med neon inspireret kollektion

10.11.2015

Skrevet af Jonathan

Det gik utrolig godt sidste gang og nu er Nike klar til at gentage successen. Amerikanerne bringer det elegante lædertouch tilbage til alle deres støvler med den nyeste Tech Craft opdatering. Få et tættere kig på dem her.

Med de seneste par støvlelanceringer har Nike haft et koncept, hvor de baserer deres støvlers hovedfarve på accentfarven fra forrige lancering. Det fortsætter de med på Tech Craft støvlerne, som har samme neonfarve, der også var at finde på Electro Flare kollektionen. En fed detalje, der virkelig linker støvlerne sammen og som jeg rigtig godt kan lide.

Når det så er sagt, så bliver jeg også nødt til at være ærlig og melde ud at den brune farve ikke er en jeg synes godt om. Du kan tage det fra mig, hvis jeg siger jeg ikke kan lide noget fra Nike, fordi jeg falder om noget i kategorien ‘Nike Fanboy’. Det er naturligvis personlig præference, men neon og den lysebrune farve passer ikke hvis du spørger mig.

Det skal dog ikke distrahere fra det faktum, at konceptet er intet mindre end fantastisk og et jeg var kæmpe fan af på de forrige støvler. Kvaliteten af håndværket og den måde læderet er integreret er simpelthen uden sidestykke. Hvis du vil have det moderne støvledesign, men stadig ønsker et læder touch, så er der ingen støvler der kan måle sig.

Støvlerne kan bestilles den 12. November. Få at vide det sekund de er tilgængelige ved at melde dig til vores nyhedsbrev.

Den nye farvekombination er ikke en jeg synes særlig godt om, men der er mange fans af Nikes legendariske Volt farve, som kommer til at være uenige. Er du en af dem og hvad siger du til designet?

ALT_TAG