Når hvid bliver til mørkeblå | adidas introducerer den nye Real Madrid 2019/20 Udebanetrøje

21.06.2019

Skrevet af Milan

Endnu engang har adidas gjort et godt stykke arbejde med at designe den nye udebanetrøje for Galácticos’erne, der er inspireret af storheden ved UEFA Champions League. Udebanetrøjen er blå og guld og vi synes, at den er intet mindre end forbløffende.

Real Madrid 2019/20 Udebanetrøje

Lidt over to uger siden blev vi introduceret for den nye Real Madrid hjemmetrøje, der handlede om at bringe den gyldne ånd tilbage til Santiago Bernabéu. Nu er det endelig tid til at kigge nærmere på deres fantastiske nye udebanetrøje, og selvom den er blå, som vi har bevidnet i tidligere La Liga-sæsoner, repræsenterer denne udebanetrøje i høj grad det hæderfulde ved Galácticos’erne.

Da udebanetrøjen er inspireret af herligheden ved UEFA Champions Leagues, kombineres den kongeblå farve med en storslået gylden finish, som blandt andet ses ved adidas-, Real Madrid- og Fly Emirates logoet.

Ved afrundingen af den nye 2019/20 Real Madrid udebanetrøje ses et print iblandt den pompøse, blå farve, der muligvis bærer en galaktisk symbolik med sig – tænkbart for at afbilde, at kun superstjerner som Ramos, Modric og Hazard bærer en så fyrstelig udebanetrøje, som denne. Sættet fuldføres med kongeblå og guld shorts samt fodboldstrømper.

Vi ser utvivlsomt frem til at se Madridista’erne kæmpe for ære på udebanekampe, hvor de bærer holdets spektakulære nye 2019/20 udebanetrøje.


Støt Los Blancos og få fat i deres udebanetrøje her