Hvid og guld med Galácticos | adidas introducerer den nye Real Madrid 2019/20 Hjemmebanetrøje.

07.06.2019

Skrevet af William

adidas er klar til at give Real Madrid et klassisk hvid og guld-look, når de lancerer den nye Real Madrid 2019/20 hjemmebanetrøje. Sidste sæson var ikke helt guld værd - men den nye sæson bliver en helt anden historie.

Real Madrid 2019/20 Hjemmebanetrøje

Den nye Real Madrid 2019/20 Hjemmebanetrøje handler om at få den gyldne ånd tilbage på Santiago Bernabéu. Og adidas er gået tilbage i tiden for at finde inspiration fra den ikoniske trøje fra 2011/12-sæsonen. Den nye 2019/20-trøje kommer i den klassiske hvide farve, der er den velkendte farve hos Galácticos. Og så er der lækre guldfarvede detaljer for at gøre trøjen komplet.

Den nye Real Madrid 2019/20 hjemmebanetrøje leder tankerne tilbage til spillere som Ronaldo, Casillas, Xabi Alonso og flere andre profiler fra 2011/12. Det er en ægte Real Madrid-trøje.

Fortsætter nedenfor

Den nye Real Madrid 2019/20 hjemmebanetrøje gør opmærksom på, at Real Madrid skal tilbage til toppen. Og spillerne får garanteret masser af støtte fra alle deres fans verden over. adidas har inkluderet deres populære Climachill-teknologi i trøjen, der fører sveden væk fra din krop, så spillerne kan holdes tørre og komfortable gennem alle 90 minutter af kampen.

Vi kan ikke vente til den kommende La Liga-sæson begynder, så vi kan se Sergio Ramos, Benzema, Toni Kroos og resten af holdet gå efter guldet. Men du behøver ikke vente til sæsonstart, da du allerede nu kan forudbestille din nye Real Madrid-trøje i dag!


Find din Real Madrid Hjemmebanetrøje her.