adidas Nemeziz 19+ Polarize Pack | Mød den første Limited Edition-farve til den nye Nemeziz 19+

31.05.2019

Skrevet af William

Den nye Nemeziz 19+ er netop blevet lanceret og adidas forkæler os med en flot Limited Edition Polarize Pack. Polarize Pack kommer med et farvrigt design, der er inspireret af farverne på et gammeldags tv's standby-billede.

adidas Nemeziz 19+ Polarize Pack

Den nyeste Nemeziz 19+ farvevariant er ret i iøjefaldende, da den nye Limited Edition Polarize Pack kombinerer en simpel hvid med en farverig sok om anklen. Nemeziz-siloen er lavet i den digitale tidsalder. Dette betyder, at unge fodboldspillere er vant til at se alt på internettet via deres telefoner, tablets og computer. adidas har taget inspiration fra et godt, gammeldags tv. Neonfarverne er lavet i samme farve som det klassiske standby-billede, som man husker fra tv før i tiden.

For at gøre Nemeziz 19+ Polarize Pack mere digital, har adidas givet dem et yderlag, der får farverne til at skifte på de tre striber - afhængigt af, hvilken vinkel du kigger fra.

Fortsætter nedenfor

Nemeziz 19+ blev lanceret for en måned siden, hvilket betyder, at støvlen har en masse nyheder - så lad os lige gennemgå dem. Tanken bag de nye Nemeziz 19+ er at tage fodbold til nye højder. For at gøre dette, har adidas lavet en overdel i Tensionape, der sætter sig tæt om du fod for at give dig bedste muligt touch og føling med bolden, hvilket Nemeziz-spillerne også er kendte for at have. Udover det, så kommer Tensiontape-konstruktionen i en V-form, der gør det lettere at komme ned i støvlerne, men hvor de samtidigt giver et godt lockdown, så støvlerne sidder bedre om foden. adidas har givet støvlen nogle elementer , der modvirker, at du glider rundt i støvlerne. Og så er støvlernes pasform blevet optimeret med deres overdel.

adidas har også forbedret støvlernes greb i banen med deres ny split-sål, så den er delt op i to dele.

Nemeziz Polarize Pack Trainer

For at gøre denne Limited Edition-kollektion færdig, har adidas lavet Nemeziz Polarize Pack trainers, der giver dig mulighed for at have Nemeziz-stilen udenfor banen. Skoen er den samme som Nemeziz+. Og så har den det populære AlphaBOOST, som det også ses på adidas' løbesko. Og så har den ingen snørebånd som fodboldstøvlerne.

Vær hurtig og køb dit par hos Unisport NU før de bliver udsolgt - du kan ikke finde dem andre steder.


Se vores Nemeziz-støvler og køb dem her!