Unisport Paris Store | Se alle billederne

23.05.2019

Skrevet af William

Den 18. maj 2019 blev endnu en vigtig milepæl for Unisport! Vi har åbnet en Unisport-butik i Paris, Frankrig. Se alle billederne fra vores nye butik og den store åbning fra d. 18. maj lige her.

Hvis du bor i Paris eller blot er på besøg i den smukke, franske hovedstad, så kan du tage et smut forbi Unisport Paris Store. Vores nye butik ligger i Les Halles-området, der tidligere var det store madmarked i Paris. Vores butik ligger lige ved centeret Forum des Halles, et moderne shoppingcenter, der hovedsageligt ligger under jorden og er forbundet med den store metro- og togstation Châtelet-Les-Halles. Centeret har omkring 150.000 besøgende om dagen og er det næstmest besøgte center i den franske hovedstad med 42 millioner årlige besøgende.

Hvor ligger Unisport Paris Store?

Unisport Paris Store ligger på 4 adressen Rue Berger, 75001 Paris. Se placeringen på kortet.

Hvad er det enestående ved Unisport Paris Store?

I vores Store i Paris tilbyder vi unikke oplevelser, som vi er overbeviste om, at du ikke ville kunne få andetsteds. Det første du kommer til at lægge mærke til, når du nærmer dig butikken, er vores vinduer, der er dækket af enorme LED-skærme, som viser det nyeste fodboldrelaterede-indhold. Så snart du træder ind, vil du blive mødt af vores "initiative zone", hvor vi sørger for altid at fremhæve de nyeste og bedste fodboldprodukter og innovationer. I butikken kommer du også til at finde vores "Staircase Museum", som huser utroligt sjældne genstande. I samme område finder du også FFF-spillertrøjer og fodboldstøvler, som de franske spillere havde på da de vandt verdensmesterskabet i 2018. Disse museumsudstillinger ændres dog af og til, så sørg for at få set ovenstående mens det stadig er der! Bevæger vi os tættere på kassen har vi vores "click-and-collect" område med skabe, hvor alle kan afhente deres online ordrer, og engang i mellen kan vores medlemmer endda modtage en overraskelse.

Hvis vi fortsætter videre, kommer vi til første sal, hvor du ligeledes kan se vores store sortiment af fodboldsstøvler, og ved hjælp af en nem scanning med din smartphone kan du se alle tilgængelige størrelser og yderligere information om produktet. Når nu du er der, så sørg for også at tjekke vores "customisation bar" ud for at personificere dine fodboldstøvler eller din fodboldtrøje, da du har mulighed for at tilføje dit navn og et flag til dine støvler, eller navn og nummer til din nye fodboldtrøje.

Hvad kan du købe i butikken?

Stueetage: Når du går ind i butikken, finder du noget af de mest populære klub- og landsholdsbeklædning fra blandt andet Frankrig, PSG, Juventus og Liverpool. Udover at finde mange fodboldtrøjer og træningsredskaber, huser butikken også andet vigtigt tilbehør, herunder caps, tasker, soktape og PLAYR GPS-tracker tættere på kassen.

Første sal: Når du går ovenpå, finder du et stort udvalg af fodboldstøvler og udstyr som benskinner, fodbolde og målmandshandsker. Du vil også bemærke vores "customisation bar", hvor du kan være kreativ og gøre din nye fodboldtrøje eller dine fodboldstøvler mere personlige.

Åbningseventet

Lørdag d. 18. maj startede vi vores eventyr i Paris med goodiebags tl de første 100 gæster, freestyle-show med PWG, en DJ sørgede for musikken, der var drinks, gratis tryk på alle trøje, hvis du medlem og vi havde en hemmelig gæst. Se de fede billeder fra åbningen nedenfor.