Ny Roma 2019/20 Hjemmebanetrøje | Inspireret af den øverste gud

23.05.2019

Skrevet af Claus

Roma er blevet gjort klar til endnu en sæson i topstriden i Serie A, mens de fortsætter kampen for at sikre den vigtige plads Champions League gruppespillet. Den nye Roma Hjemmebanetrøje har fokus på detaljerne, så lad os se nærmere på hvad Nike har lavet til den nye sæson.

Roma 2019/20 Hjemmebanetrøje

Roma er kendt for altid at kæmpe med om topplaceringerne i italiensk fodobld og næste sæson bliver ikke anderledes. Den nye Roma 2019/20 Hjemmebanetrøje vil uden tvivl hjælpe dem, da den kommer med et nyt og slående look. Den er bogstaveligt talt lynende skarp, da den har lyn på kraven.

Men hvorfor lyn? Den øverste gud fra det romerske Pantheon, Jupiter, havde lyn som et af hans symboler. Jupiter beskyttede Rom under krigen, men han bragte sejr til folket, så Nike har gravet dybt i det romerske DNA for at få inspiration til denne nye fantastiske Roma Hjemmebanetrøje.

Fortsættes nedenfor.

Lyn er generelt set en del igennem den romerske historie og er ofte forbundet med den romerske hær og Scutum skjoldet. Så lyn er et symbol på romernes sammenhold og kampgejst når holdet kæmper for at forsvare Stadio Olimpico hver Serie A sæson, mens de kæmper for at få de vigtige point der kan give dem Champions League succes. Udover det friske lyn mønster på kraven, indeholder den nye Roma Hjemmebanetrøje også den klassiske bordeaux farve du forbinder med Roma, hvilket holder den romerske DNA intakt gennem sæsonen.

Vi kan ikke vente med at se Dzeko, Zaniolo og Florenzi kæmpe deres vej gennem sæsonen med deres nye Roma 2019/20 Hjemmebanetrøje. Men du behøver ikke vente til næste sæson med at fejre Roma, da du kan få den nye hjemmebanetrøje fra I DAG hos Unisport.


Find den nye Roma Hjemmebanetrøje her.