PUMA World Cup Pack | Lavet til sommerens højdepunkt!

16.05.2019

Skrevet af Zlatko

PUMA tilslutter sig sommerens store fest med lanceringen af deres VM Pack, som giver PUMA ONE et nyt cool VM look.

PUMA World Cup Pack

De nye PUMA-fodboldstøvler er lavet til sommerens VM-slutrunde, som bliver sparket i gang den 7. juni i Frankrig. PUMA deltager nu også i festen med deres fede colourway, som helt sikkert vil give PUMA-atleterne den opmærksomhed, som de fortjener.

PUMA World Cup Pack kommer med en sprød bordeaux farve, der kombineres med en hvid læderoverdel samt en frisk rød sål. Denne colourway passer perfekt til VM, da det er en special farvekombination, som vi endnu ikke har set før, så den vil helt klart få VM-spillerne til at føle sig specielle, så de kommer i zonen. Det handler om at nå New Levels og vinde VM-trofæet.

Fortsætter nedenfor.

PUMA ONE World Cup Pack er lavet med en blød og fleksibelt kængurulæder overdel, der giver en god komfort og unik pasform. Det vil give dig et touch på bolden, som du endnu ikke har oplevet før. PUMA har også tilføjet deres Fusefit-teknologi, hvilket gør det muligt for dig, at snøre støvlerne lige som du har lyst til. Støvlens vægt er også holdt nede ved at bruge RAPIDAGILITY-sålen, der vil forhøje din fart, så du kan bevæge dig frit på banen i høj fart.

PUMA World Cup Pack giver spillere som Nikita Parris, Eugénie Le Sommer og resten af PUMAs VM-spillere redskaberne, som de skal bruge for at hente VM-trofæet hjem. Få tidlig adgang til PUMA World Cup Pack hos Unisport fra i dag!


Find PUMA World Cup Pack her.