PUMA og Italien varmer op til EM med ny hjemmebanetrøje

09.11.2015

Skrevet af Jonathan

Alle de største lande i Europa er ved at ruste op inden EM2016 i Frankrig. Den næste nation er Italien, som PUMA altid sørger for at levere klassetrøjer til, og denne gang er ingen undtagelse. Få et tættere kig på det klassiske design her.

PUMA og Italien har et mangeårigt forhold og det er let at se hvorfor de begge er så glade for at arbejde sammen, fordi jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst så en Italien trøje, som jeg ikke kunne lide. Den azurblå farve fungerer bare altid og PUMA har endnu engang bevist hvor gode de er til at give deres trøjer de små designdetaljer, som tager trøjerne til et helt nyt niveau.

Vi behøver nok ikke fortælle jer at Italienerne generelt er et land der går meget op i deres stil og der var derfor ikke plads til nogle fejl fra PUMA. En af måderne det tyske brand har forsøgt at give den nye Italien hjemmebanetrøje dette stilelement er den lidt høje krave, som ikke kun ser utrolig moderne ud, men også giver et tæt og behageligt fit.

Den nye Italien hjemmebanetrøje kan købes fra d. 10. November 2015, så find den her i morgen.

PUMA har allerede præsenteret Italiens udebanetrøje tidligere på året, så med introduktionen af den nye hjemmebanetrøje er De Rossi, Verratti og de andre Italienske stjerner helt klar til Euro 2016 i Frankrig. Hvad er din yndlings detalje på den nye Italien hjemmebanetrøje?