Inspireret af Allianz Arena | adidas præsenterer Bayern Münchens nye hjemmebanetrøje

14.05.2019

Skrevet af Frederik

adidas har i dag præsenteret Bayern Münchens hjemmebanetrøje til 2019/20-sæsonen. Læs mere om trøjen og tjek den ud lige her.

Bayern München er stort set altid favoritter, når der ved sæsonstart stilles spørgsmål om, hvem der vinder Bundesligaen. Det vil traditionsklubben unægteligt også være i næste sæson, ligesom Bayerns trøje vil være det i en kommende konkurrence blandt Bundesligatrøjerne med dens simple røde og hvide design. adidas' Bayern München 2019/20-hjemmebanetrøje er hovedsageligt rød med få hvide detaljer, hvilket tilfredsstiller Bayern-fans verden over, der har ytret ønske om, at klubbens hjemmebanetrøje aldrig skal indeholde andre farver end disse.

Den fedeste detalje på adidas' nye Bayern-hjemmebanetrøje er uden tvivl det grafiske print, der er inspireret af klubbens hjemmebane, Allianz Arena. Ryggen af trøjen er helt rød, mens en lysere rød er brugt på ærmerne og de tre ikoniske adidas-striber på Bayern-spillernes skuldre. Alle sponsorlogoer er hvide, mens Bayern Münchens velkendte 'Mia san mia'-motto står skrevet i nakken som et smukt aftryk.

Er du også fan af Bayern Munich? Så bestil den nye Bayern Munich-hjemmebanetrøje lige her hos Unisport.