Unisports logo | Lær mere om logoets historie

07.05.2019

Skrevet af William

Unisport-logoet har været en del af os siden 1995. Men det har ikke altid set ud, som det gør nu i de 24 år. Læs videre og lær mere om logoets historie.

Unisports logo

Unisport startede ud med at være en lokal fodboldbutik placeret i hjertet af København, men gennem tiden har Unisport udviklet sig til at blive en verdenskendt fysisk og online fodboldbutik for fodboldfans i alle aldre over hele verden.

Unisports logo har altid repræsenteret fodbold gennem den genkendelige grønne farve, som er synonymet for Unisport, men også gennem logoets inspirerende design. Lad os kigge nærmere på logoets udvikling gennem årene.

1995 – Unisports begyndelse

Vores rejse startede i 1995 på en ydmyg lokation i hjertet af København. Det startede med et Unisport-logo bestående af ren tekst. Dette var starten på noget større og fundamentet for passion for fodbold og #unisportlife.

1997 – Opdateret hvidt logo

To år senere blev Unisport-logoet ændret, så det nu indeholdt en hvid firkant udenom Unisport-teksten. Det var første gang, logoet indeholdt 'Fodboldshop', som klargjorde Unisports DNA.

2002 – Første runde Unisport-logo

I 2002 introducerede vi for første gang det runde Unisport-logo, som også er meget tæt på det logo, du kender i dag. Fonten var blevet mere frisk, men den grønne farve endnu engang spillede en stor rolle.

2003 – Fodbolden

I 2003 præsenterede vi, hvad du måske i dag associerer med Unisport, et logo med en fodbold. Endnu engang understregede det vores passion for verdens smukkeste sportsgren.

2015 – Unisport, som du kender os

13 år senere ændrede vi Unisport-logoet til det, du kender i dag. En simpel, men modig ændring blev lavet, der gav et transparant Unisport-logo, der står for alt, der repræsenterer alt, der har med Unisport at gøre.

2019 – Det nye Unisport

Det nye Unisport-logo er klar! Dette logo er en helt ny boldgade for os, når det kommer til design, og handler om glæden og passionen for fodbold. Logoet omfavner kreativiteten på banen og er baseret på den klassiske u-formede dribling. Logoet er en moderne fortolkning af Unisport og vil afspejle fremtiden af fodbold. Vi håber, du er lige så vild med det, som vi er!