Nike Mercurial Superfly CR7 Limited Edition | Endnu et trofæ, endnu en signatur-støvle

01.05.2019

Skrevet af Zlatko

Nike er klar til at fejre endnu en sæson med trofæer sammen med Ronaldo med lanceringen af den helt Mercurial Superfly CR7 Limited Edition. Cristiano er en spiller, som er et synonym for signatur-støvler, da hans seneste muligvis kan være den bedste.

Nike Mercurial Superfly CR7 Limited Edition

Du har måske allerede set Cristiano Ronaldo løbe rundt i nogle helt nye støvler til træning eller i kampen mod Inter Milan. Nu er Nike klar til at præsentere den helt nye Mercurial Superfly CR7 Limited Edition, hvilket har skabt en stor undren på de sociale medier. Mercurial Superfly CR7 Limited Edition handler om CR7s sæson, da han skiftede Real Madrid ud med Juventus, imens han stadig formåede at vinde trofæer til samlingen.

I hans første sæson med Juventus vandt han 2 trofæer, hvor den ene var Serie A, og dette gør ham til den første spiller, der har vundet ligaen i Premier League, La Liga og Serie A. Støvlerne er en kombination af hans nye klub og hædret, som Ronaldo har opnået med resten af truppen. Dette munder ud i, at Nike har lavet en fed sort, hvid og guld farvet støvle, som har en stærk forbindelse til Juventus. Det sorte og hvide er lavet efter klubben velkendte hjemmebanetrøje, imens den gyldne sål symboliserer trofæerne, hædret og en hyldest til hans ligamål nummer 600, som han har scoret tilsammen i alle ligaer.

Fortsætter nedenfor.

En Ronaldo-signaturstøvle vil ikke være det samme, hvis Cristiano ikke var finde på støvlen. Derfor har Nike tilføjet ‘CR7STIANO’ på ydersiden af støvlen, så ingen er i tvivl om, hvem støvlen tilhører. Det tager også CR7 Limited Edition-støvlen op på samme niveau med de forhenværende CR7-signaturstøvler, så de står ud på banen ligesom Ronaldo ham selv. For at toppe designet har Nike også tilføjet hvide og sorte striber på enden af snørebåndene, der får os til at tænke på en af Juventus’ kælenavne: Zebraerne.

Er denne Ronaldo-støvle en af dem, som bare skal være en del af dine fodboldstøvlesamling? Så skal du helt sikkert have dit par på mandag den 6. maj klokken 09.00 hos Unisport før det er for sent, da der kun er 2019 støvler på verdensplan.


Find den seneste CR7 Limited Edition-støvle her