Nike klub træningstøj | Klæd dig på til gaderne

18.03.2019

Skrevet af Claus

Fodbold træningstøj er sportsmode i de fleste lande og Nike bygger kun videre på dette mindset med deres nyeste træningstøj til klubberne, som også har det gamle Nike Sportswear logo der blev brugt i løbet af slut 70'erne og start 80'erne. Tjek det ud herunder!

Nike har taget deres seneste kollektion af klub træningstøj til et helt nyt niveau, da brandet er klar med nogle nye vilde styles til deres mest populære klubber - inklusiv klubber som Barcelona, Chelsea og Paris Saint-Germain. Tøjet tager inspiration i klubbernes farver og historier, hvilket er endt med nogle ikoniske looks, mens det legendariske Nike Sportswear logo og forskellige grafiske elementer er tilføjet til træningstøjet. Det perfekte tøj til dig, som vil vise din støtte til din favorit klub på gaden.

Barcelona træningstøj

Barcelona træningstøjet kommer i en overvejende lyseblå farve, mens de navy blå træningsbukser forbinder træningstøjet med Barcelona hjemmebanetrøjen. Den lyseblå farve er ikke en ukendt farve for Barcelona, da de har brugt denne farve på deres udebanetrøjer igennem flere forskellige sæsoner. Forbindelsen til den ikoniske hjemmebanetrøje er tydeligst på Trænings T-Shirt Dry Squad GX 2.0, hvor mørkeblå og rød er brugt som striben på trøjen. Ydermere har Nike tilføjet en cool feature på ærmerne, hvor de har skrevet Barça, som klubbens kaldenavn. Kollektionen er perfekt til at bruge når du er ude med vennerne, har en fridag fra arbejde eller skole, i træningscentret eller på Camp Nou, hvor du hepper på din favorit klub.


Køb dit Barcelona-gear her.

Paris Saint-Germain træningstøj

Paris Saint-Germain er kendt for at være en mastodont inden for fodbold og fashion, og klubbens nye træningstøj er ingen undtagelse, da det i dén grad tiltrækker opmærksomhed. PSGs træningstøj kommer i en iøjnefaldende pink colourway, som også ses på klubbens logo, da Eiffeltårnet er designet i samme pink farve. Nike har tilføjet deres Nike Sportswear-logo, hvilket tilføjer lidt ekstra heat. Du kan både købe træningstrøjen og -t-shirten i denne fede colourway, hvor begge produkter har ‘Paris’ skrevet på ærmerne i en fed Nike-grafik.


Få dit PSG-look her.

Chelsea træningstøj

Du kan også gå all in på Maurizio Sarri med Nikes fede Chelsea-træningstøj. Træningstøjet tager inspiration fra Chelsea farver: blå og hvid, mens det ikoniske Chelsea-logo er at finde på brystet. Chelsea træningstøj er hvidt og clean og indeholder også Nikes Sportswear-logo og den grafiske tekst ‘Chelsea FC’ på ærmer og de blå bukser. Dominer banerne som Hazard og instruer dit hold som Sarri i Nikes Chelsea træningstøj.

Det her Nike træningsgear er perfekt til dagligdagen, fodboldtræning, fitnesscenteret, eller hvis du bare vil vise dine stolte farver på gaden. Ligegyldigt hvad kan du købe gear fra din yndlingsklub her hos Unisport. Men skynd dig, inden det er for sent.

Køb dit Chelsea-træningstøj lige her.