adidas lancerer Limited Edition Predator 19+ ZZ & DB Icon

12.03.2019

Skrevet af Claus

adidas bliver ved med at forkæle os. Sidste uge gav adidas os et remake af David Beckham's Predator Precision og Zinedine Zidane's Predator Accelerator. I dag løfter vi sløret for Predator 19+ ZZ & DB Icon - designet af Zidan og Beckham. Tjek dem ud her.

Predator 19+ ZZ & DB Icon - En gylden skønhed

Er der nogen derude der ikke elsker gyldne støvler? Nej? Det tror jeg heller ikke. adidas Predator 19+ ZZ & DB Icon er stærkt inspireret af tankerne fra Zinedine Zidane og David Beckham, som i samarbejde med adidas’ designere har skabt denne skønhed. Nogle ville måske endda sige, at det er en moderne version af Beckham's Predator Precision og Zidane's Predator Accelerator, som lancerede i sidste uge.. Og så er det den sejeste Predator 19+ colourway til at fejre 25 års jubilæet for Predators debut.

Fortsættes nedenfor.

Udover hovedfarven i guld så har Limited Edition adidas Predator 19+ ZZ & DB Icon også adidas’ tre striber i sølv metalliske farver på ydersiden. Sokken og bagenden på støvlerne er navy, mens indersiden af sokken er rød. Endelig er sålen en blanding af guld og rød. Fronten af adidas Predator 19+ ZZ & DB Icon har initialerne af de to superstjerne, “DB” på højre og “ZZ” på venstre støvle. Teknologisk ser vi alle de samme funktioner som man finder på de almindelige adidas Predator 19+. Det betyder du stadig får en adidas Primeknit overdel, Controlskin tekstur og meget meget mere.

Vi har allerede set Paul Pogba spille i denne fantastiske Predator 19+ i weekenden mod Arsenal - men nu, fra i dag, kan du gøre ham selskab og spille i støvlerne.

Få fingrene i den helt nye Limited Edition adidas Predator 19+ ZZ & DB Icon lige her hos Unisport før det er for sent!