Predator er tilbage igen | 25-år fejret perfekt

04.03.2019

Skrevet af Zlatko

Et af det mest glamourøse makkerpar, monsieur Zinedine Zidane og sir David Beckham, er klar igen, da de er synonymer for Predator-siloen. Predator-fodboldstøvlen blev for første gang introduceret i 1994 og resten er historie, og vi har blandt andet også set nogle ikoniske colourways, som adidas nu har bragt tilbage.

adidas Icon Pack

For 25-år siden lancerede adidas deres første adidas Predator fodboldstøvle, som var en game-changer, når det kommer til historien af fodboldstøvler. Nu er de klar til at fejre jubilæet med en remake af to af de mest ikoniske adidas fodboldstøvler. adidas Icon Pack lancerer, hvad kan blive en hver samlers største drøm, en limited edition remake af David Beckhams Precision- og Zidanes Accelerator-støvle. Beckhams støvle er et remake af den støvle, som han brugte i kampen mod Grækenland i 2001, hvor han scorede det uforglemmelige frisparksmål, der sikrede England deltagelse ved VM 2002, så man kan rolig sige, at denne Predator-støvle har en del historie.

Zidanes Accelerator-støvle er en remake af støvlen, som han brugte efter VM i 1998 og efter han vandt Ballon d’Or. Derudover bliver denne remake også lavet som en hyldest til Zidane. Begge fodboldstøvler kommer med vilde detaljer, så lad os ikke holde dig hen med historie og kigge nærmere på støvlerne.

adidas Predator Accelerator ZZ Icon

adidas lavede desværre aldrig en gylden støvle til Zidane for at fejre hans Ballon d’Or nominering, så det har de tænkt sig at gøre godt igen med Icon Pack. adidas Predator Accelerator ZZ Icon er lavet med blå, hvide og røde detaljer, som er en reference til Zidans hjemland, Frankrig, hvor resten af overdelen er lavet med en gylden farve. Den gyldne farve er valgt, da det ville have været farven på Ballon d’Or-støvlerne, hvis han havde fået et par den gang.


Se alle vores adidas Predator-støvler her.

Fortsætter nedenfor.

adidas har kombineret det traditionelle Predator-look og -overdel med en innovative sål, som inkluderer BOOST. Overdelen er lavet af kængurulæder, hvilket er en 1:1 konstruktion af 1998 Predator-støvlen. Kængurulæderet er valgt for at give en god komfort og touch på bolden, så du kan mestre bolden ligesom Zidane gjorde det. For at forbedre dit touch og kontrol har adidas også inkluderet det klassiske kængurulæder ‘vamp’ på forfoden. Predator-støvlen ville ikke være en Predator uden den klassiske fold-over pløs, hvilket også er til stedet på genskabelsen af støvlen.

For at gøre fodboldstøvlen mere personligt har adidas tilføjet Zidanes initialer ’ZZ’ på hælen, hvor de også har tilføjet det opdateret ’Predator’-tekst. Så man kan roligt, at adidas har gjort det godt igen for ikke at give ham en Ballon d’Or-støvle.

adidas Predator Precision DB Icon

adidas har taget inspiration i det ikoniske frisparksmål mod Grækenland i 2001, når de skulle lave Beckhams støve. Det var dette spark, der sikrede England deltagelse ved VM i 2002. Han spillede i den hvide og røde Predator-støvle, og adidas ved, hvor meget Beckham kan lide hvide støvler. Alt ved denne støvle skriger, at den er lavet til Beckham, da den klassiske fold-over pløs også er inkluderet på de hvide Predator Precision-støvler, imens de 3 striber er gjort hvide, som man også så på støvlen i 2001. adidas har også tilføjet de ikoniske ‘gummi finner’ på forfoden, hvilket gør det muligt for dig at give bolden mere spin samt kontrollere den bedre. Den opdaterede sål er ogås tilføjet til Precision-støvlen, så du også kan få den populære BOOST-sål. Til sidst har adidas også tilføjet David Beckhams initialer ‘DB’ og ’Predator’-teksten, for at markere fejringen af de 25-år.


Kig igennem alle vores adidas fodboldstøvler her.

For at fuldende fejringen med stil har adidas også inkluderet sneakers og træningstøj til lanceringen af kollektionen. Du kan nu også få det ikoniske look udenfor banen med disse to limiteret sneakers. Accelerator-støvlen vil blive akkompagneret med en mørkeblå og guld sneaker, hvilket også inkluderer det ikoniske fold-over pløs og kængurulæder på snuden. Beckhams Precision får en sneakers der er næsten 1:1 med fodboldstøvlen, så du kan køre Beckham-looket både på og udenfor banen. Det kommer med den samme ikoniske overdel, fold-over pløsen, ‘gummifinnerne’ og de 3 striber lavet i sølv.

Bliv klar til at fejre det historiske milepæl, da Predator Accelerator- og Precision-støvlerne er tilgængelig eksklusivt hos Unisport fra i dag. Husk, at være hurtig, da disse limited edition-støvler helt sikkert vil blive udsolgt hurtigt, da de er enhver samlers drøm at eje!


Find Predator-støvlerne her