Ny trøje til Sveriges kvinder | Lavet til at skabe historie

07.03.2019

Skrevet af William

Denne sommer kommer til at handle om FIFA Kvinde VM, hvor Frankrig er vært for den 8. udgave af turneringen. Det er et specielt øjeblik for de spillere, der deltager i VM. adidas har lavet et samarbejde med 10 influencers, så de kunne lave en helt speciel hjemmebanetrøje til det svenske landshold.

Sverige hjemmebanetrøje til VM '19

’We create history’ – Det er tankegangen, når Sverige skal kæmpe om VM-guldet i Frankrig til sommer. Lige netop denne tankegang er valgt, da det svenske landshold har samarbejdet med adidas og 10 kvindelige rollemodeller, som alle har inspireret spillerne til at nå deres mål. Rollemodellerne har efterladt deres aftryk og skabt historie, som har banet vej for mange unge menneskers fremtid. Sverige og adidas er nu klar til at hylde disse rollemodeller ved at give dem alle enhver en trøje med et specielt tryk. Det er nu, at det er tid til at skabe historie sammen. Printet inkluderer både spillernes navn og nummer, dog er farven udskiftet med billeder af de forskellige rollemodeller.

Den nye Sverige hjemmebanetrøje er mere end kun en trøje, da den kommer med en fed, grafisk detalje på brystet, der er inspireret af den ikoniske hjemmebanetrøje fra 1995, hvor Sverige var værter for VM. Her spillede de med den velkendte gule og blå trøje med striber på siden.

Den nye Sverige hjemmebanetrøje har også striber på siden med et moderne twist. Logoet er også placeret i midten, ligesom i 1995. Hvis du sammenligner trøjen med mændens, så er der mange forskelle, hvilket giver det svenske hold perfekte muligheder for at gå efter guldet i Frankrig.

Sveriges hjemmebanetrøje kommer i en unik silhuet og pasform, der er specielt designet til kvindelige atleter. Den kommer med kortere ærmer, rund hals og mesh-materiale under armene. adidas har også tilføjet deres Climalite-teknologi, der leder sved væk fra kroppen, så spillerne kan holde sig tørre og komfortable, når kampene når kogepunktet i Frankrig.

Bliv en del af historien og køb den nye Sverige hjemmebanetrøje til VM 2019 og støt de blå og gule kvinder i deres jagt på guld!


Find Sverige hjemmebanetrøje og det unikke tryk her.