Nike Fully Charged Pack | Lavet til Champions League-kampene

04.03.2019

Skrevet af Zlatko

Nike Fully Charged er lavet til nogle af spillets farligste spillere. Fully Charged er lavet til spillerne, der vælger at afgøre kampene med præcision, hvilket ikke giver modstanderne til at svare igen. Bliv fuld opladt og bliv spillets nye fantom.

Nike Fully Charged Pack

Det er tid til at score det afgørende mål med drømmehugget eller sæt dine medspillere op med laserskarpe afleveringer, som kun du er i stand til. Vi er nået sæsonens højdepunkt og Nike lancerer deres Fully Charged Pack, som vil blive brugt af spillets farligste fantomer i løbet af de Champions League-kampene. Fully Charge der lavet til spillerne der fokuserer på præcision eller power som deres primære egenskab. Fully Charged sikrer de populære Nike-fodboldstøvler, Phantom Vision og Venom, en ny og elektrificerende colourway, lavet med en blå overdel imens en innovativ tåget grafisk design fuldende looket. Fully Charged forsikrer, at du forbliver et mysterie over for dine modstandere, så du kan afgøre kampen med præcision før den overhovedet starter.

Nike Phantom Series Fully Charged Pack

Sidste år afholdte Nike det populære Strike Night-event, hvor de inviterede nogle af de farligste angribere til en afslutningskonkurrence. I opstillingen til eventet så man blandt andet Harry Kane, Marcu Rashford, Mauro Icardi og masser af andre store Nike-atleter, og alle var klar på at lave en forestilling med den daværende nye Hypervenom 3 Black Pack-støvle.

Fortsætter nedenfor.

Nike er klar til at give fantomerne en ny colourway, som helt klar vil få dem til at lyse op på banen, når Champions League-kampene ruller igen. Forvent at se spillere som Marquinhos, Kevin De Bruyne, Thiago Alcântara og andre Phantom-atleter vise hvad de kan, når de kæmper om kvartfinale-pladserne.

Phantom Series-støvlerne kommer med en mørkeblå overdel, som indeholder nogle fede detaljer. Lad os starte med Phantom Vision, som udover den blå overdel også har mørkeblå detaljer på Ghost Lace cover og sokken. Derudover har Vision-støvlen også rødlig farver på ‘Swooshet’ og ’control zonen’, som er trekanten på siden, der fremhæver, det mest optimale sted på støvlen at sparke til bolden. De rødlige detaljer er også placeret på knopperne, imens sålen er lavet med et meget skinnene sål, som minder meget om Limited Edition Nike Phantom Vision EA Sports-sålen. Kombiner alle disse ting sammen med et tåget design, og du vil helt klart forblive et mysterium indtil du slipper fantomet løs.


Læs mere om den helt nye Phantom Venom-støvle her

De samme blå og rødlige detaljer er også synlige på Phantom Venom-støvlen, som fuldender Fully Charged packen for Phantom Series-støvlerne. Phantom Vision er meget lig Vision, når det kommer til det grafiske design, dog er de lavet med et lyn-design. Det grafiske lynnedslag passer perfekt til Venom, da det handler om det perfekte spark, som sikrer dit hold sejren.

Phantom Venom er en sand tech-monster, som er lavet med en fuld Flyknit-overdel, der sikrer dig et perfekt lockdown og en større sparkeflade. Derudover er støvlen også lavet med et asymmetrisk snøresystem, som også giver et større sparkeflade og såkaldte ’lethal areas’, hvilket tillader dig at sparke til bolden for et perfekt spark. Strike zonen på støvlen er inspireret af Nikes golfkølle, hvilket kan ses på polyurethane-bladene i overdelen. De er placeret, så du får mere spin og kontrol i bolden, imens de også holder bolden nede, hvis du ramme den skævt. Snuden af støvlen kommer med en såkaldt ’Honeycomb’-tekstur, der giver en mere avanceret boldkontrol, der også giver dig en tættere fit og bedst mulig kontrol i små områder på banen eller ved skarpe vendinger.

Bliv fuldt opladet med de nye Nike fodboldstøvler. De er tilgængelige eksklusivt hos Unisport fra idag, så køb dit par og bliv fuldt opladt til næste kamp!


Find Fully Charged Pack her