Nike Phantom Venom | Lavet til spillets mest ubarmhjertig afsluttere

11.01.2019

Skrevet af Zlatko

Ventetiden er forbi! Nike Phantom Venom er her endelig; støvlen, der er lavet til dem der afgør kampen. Få værktøjet til at afslutte kampen med præcision. Den nye Nike Phantom Venom handler om præcision og er en del af Nikes Phantom Series.

Nike Phantom Venom

Den nye Nike Phantom Venom bliver den nyeste Nike fodbold-støvler, som lanceres, hvilket betyder, at Hypervenom er på vej ind i Nikes Hall of Fame af fodboldstøvler, da den går på pension. Du kigger måske på den nye Phantom Venom og tænker: ’Den her støvle ser meget bekendt ud’, og du har måske fat i den lange ende her. Phantom Venom tager inspiration fra Hypervenom-siloen i form af tankegangen bag støvlen, mens udseendet lægger sig meget op af old school Total 90-støvlerne. Nike Phantom Venom giver de helt rette værktøjer til spillets ubarmhjertige afsluttere, som tager ære i at afslutte kampene med præcision.

Som nævnt tidligere bliver Phantom Venom en del af Nikes Phantom Series, hvilket betyder, at de får en rødlig Game Over-colourway, ligesom man kommer til at se på Phantom Vision-fodboldstøvlen. Game Over Pack handler om en ‘Giv mig bolden ’-mentalitet, da spillerne er ægte ‘Game Killers’. Game Killers har 3 stadier: Det første stadie er looket, som kun en Game Killer har. De kan afslutte kampen på et splitsekund, og når de har lyst til det. For det andet så kan de slutte kampen allerede, inden du får muligheden for at gøre noget, eller vidste, at du havde en chance. Til slut så har de også euforien af at afslutte kampene. De tager ære i at gøre, hvad de gør bedst, og de elsker at vise det frem til tilskuerne. Forvent at se Harry Kane og Alex Morgan afslutte alle deres kampe i de helt nye Nike Phantom Venom.

Fortsætter nedenfor.

Med introduktionen af den nye Nike Phantom Venom kommer der også mange nye teknologier, og jeg ved ikke engang, hvor jeg skal starte henne, da alt er helt vildt. Lad os starte med overdelen, hvor Phantom Venom kommer med en fuld Fyknit-overdel, som sikrer dig et godt og dynamisk lockdown og støtte gennem Flywire-kablerne. Overdelen inkluderer også en semi-høj ’lace cover’, hvilket giver dig en større sparkeflade, mens de asymmetriske snørebånd også tilbyder et større område at sparke med, så du også kan blive en Game Killer. Derudover giver konstruktionen af snørebåndene en bedre støvle-til-bold kontakt.

Strike Zonen på fodboldstøvlen er nok den mest centrale teknologi, hvilket er inspireret af Nikes golfkøller, ja du læste rigtigt, golfkøller! Nike har tilføjet såkaldte polyurethan indsprøjtet blade på overdelen, hvilket giver mere spin og kontrol på bolden, som giver et mere præcist og hårdt spark. Nike har også tilføjet en Honeycomb-mikrotekstur på snuden af støvlen for en mere avanceret boldkontrol. Honeycomb-mønsteret tilbyder et tættere pasform, så du kan få den bedst mulige kontrol på bolden i små områder samt skarpe vendinger, når du sætter dig selv op til det afgørende spark.

Sammenligner man med de tidligere Hypervenom-støvler, så kommer den nye Phantom Venom med et nyt og avanceret Hyperreactive-sål. Den nye sål har hårde TPU-‘øer’ på midtfoden, som skaber mere stabilitet, mens området ved tæerne har blødere øer, der sikrer en mere fleksibelt og responsivt oplevelse. Knopsystemet er lidt blandet, da man får to slags knopper: takket og runde. De runde knopper gør det nemmere for dig at dreje rundt på banen, mens de takkede giver et bedre greb samt muligheden for at bevæge dig hurtigere. Alt i alt giver knopperne og Hyperreactive-sålen dig den bedst mulige bevægelse, når du er i de mest vitale områder på banen i gang med at afslutte kampen.

Nike Phantom Vision Game Over

Nike Phantom Vision bliver også en del af Game Over Pack, og kommer med en rødlig colourway som Phantom Venom. Farven indikerer at begge fodboldstøvler er forbundet til Phantom Series og handler om præcision og spillets fantomer. Phantom Vision inkluderer en sort trekant på indersiden, som er den mest optimale område at kontrollere bolden med. Derudover kommer Vision-støvlen med en sølv Nike-Swoosh, som fuldender det fede colourway, hvilket kickstarter Nikes lanceringer i år.

Se hele Game Over-kollektionen fra Nike her.