Hold varmen denne vinter - Det bedste baselayer til fodbold

04.11.2015

Skrevet af Mathias

Vi kan ikke understrege nok, hvor vigtigt det er at holde varmen når du er ude og spille fodbold. Ikke nok med det er uendeligt mere behageligt, så har det også en stor indflydelse på din præstation. Den bedste måde at bekæmpe kulden på er uden tvivl baselayer og jeg tager derfor et kig på nogle af de bedste muligheder denne vinter.

Alle de store fodbold-brands i verden ved hvor vigtigt baselayer er for deres spillere. Den kompression det giver dine muskler, samtidig med det sørger for du ikke bliver hurtigt kold, er en utrolig effektiv måde at bekæmpe skader og det er også derfor så mange professionelle spillere bruger baselayer så flittigt.

Mulighederne er nærmest uendelige og i sidste ende kommer det an på personlig præference blandt brandsene. Jeg bruger selv en Under Armour Coldgear trøje, fordi jeg føler den ikke er lige så stram som de andre, hvilket giver mig mere bevægelighed. Nogle foretrækker dog de lidt strammere baselayer trøjer og til dem vil jeg nok pege på mulighederne fra Nike, adidas og New Balance.

Står du og mangler lidt baselayer til vintersæsonen, så finder du vores store udvalg lige her.

Når det kommer til baselayer tights bruger jeg Nike Pro Combat Hyperwarm modellen og jeg kan ærlig talt ikke se mig selv bruge noget andet. De sidder så godt og den brede lining ved taljen betyder de ikke rykker rundt og irriterer - helt perfekt. Jeg vil dog sige at rigtig mange her på kontoret har taget godt imod New Balances bud og folk er specielt oppe og køre over den strategisk placerede syninger, som giver rigtig stærk kompression i nøgleområder. Alle har sin egen favorit.

Vinter er uden tvivl på vej og jeg har allerede taget mit baselayer i brug. Hvilket baselayer foretrækker du - bruger du adidas Techfit, Under Armour Coldgear, Nike Hyperwarm, eller New Balance?