Champions League Finale-kampbold er her endelig | Et nyt fantastisk design

17.01.2019

Skrevet af Zlatko

Vi så det til EM, vi så det til VM og nu sker der også i Champions League! adidas er klar med deres nye Champions League Finale-kampbold, som bliver brugt gennem hele knockout-fasen.

UEFA Champions League Finale-kampbold

Før starten af dette års Champions League-turnering introducerede adidas et komplet nyt design til deres officielle Champions League-kampbold. Du er vant til at se fodbolden med et hvidt design og med de ikoniske Champions League-stjerne lavet i farverige designs.

I denne sæson tog adidas et anderledes tilgang, og lavede bolden i en blå farve, imens stjernerne var lavet større og hvide, hvilket fremhævede de ikoniske stjerner. Et lignende tilgang er også taget til den nye knockout-kampbold, som er lavet med iøjnefaldende røde og orange farver og med et grafisk billede af Wanda Metropolitano, som er Atletico Madrids nye hjemmebane. Wanda Metropolitano er valgt som det grafiske element på kampbolden, da Champions League-Finalen finder sted der i juni måned. Knockout-kampbolden indeholder også de officielle Champions League-logoer, ‘Madrid 19’ og silhuetten fra det ikonisk Champions League-trofæ.

Den officielle Champions League-kampbold er mere end blot en design opdatering, da adidas forsikrer, at de professionelle spillere får de bedste forhold, når de spiller med fodbolden. Den officielle kampbold har en tekstureret coating, der sikre et bedre greb og touch. Stjerne-panelerne på bolden er termisk limet, så man får en sømløs overdel, så ens første berøringer med fodbolden bliver forbedret.

Den nye officielle Champions League-kampbold til knockout-runderne vil tilgængelig på forudbestilling fra i dag hos Unisport, så hvis du samler på fodbolde, så skal du helt klart have denne Champions League-fodbold til samlingen.

Find alle adidas-fodbold lige her.