PUMA Power Up Pack | Mød den første PUMA Future 19.1

10.01.2019

Skrevet af Frederik

PUMA er ikke blot klar med en colourway til PUMA ONE og Future - de har også noget helt nyt til os: Mød den første PUMA Future 19.1 og den opdaterede ONE 19.1. Læs mere her.

PUMA Power Up Pack

Power Up-momenter er hyppige i gaming-verdenen, hvor en spiller gennem færdigheder eller ved at finde et specielt objekt kan nå maksimal ydeevne eller sågar udødelighed... PUMA-spillere behøver dog hverken samle mønter, stjerner eller andre genstande for at låse næste level op. Med PUMA Power Up Pack er du nemlig automatisk hovedpersonen i din egen mission efter ære, berømmelse og 3 point. Farverne i pakken henter sin inspiration i arkaden, hvor ildrød og isblå ofte forekommer i Power Up-momenter, som fremtvinger spilleren til at forblive fokuseret og booste kreativiteten. Er du klar? Så lad os tjekke støvlerne ud.

PUMA Future 19.1 Power Up Pack

Du har måske allerede bemærket, at PUMA Future 19.1 ser lidt anderledes ud end den ældre Future-generation, da den er blevet moderniseret endnu mere til det spil, vi alle elsker. Overdelen på PUMA Future 19.1 har et nyt, revolutionerende system, der kombinerer NETFIT og 3D Havoc Frame i et lag. PUMA har gjort det her muligt ved at kombinere disse elementer sammen i én vævet evoKNIT Pro-overdel, hvilket bringer din fod tættere på bolden for en overordnet bedre pasform, boldmodtagelse, touch og stabilitet. Den nye PUMA Future 19.1 vil stadig blive brugt af nogle af de mest dødbringende spillere, så forvent, at Griezmann, Suárez og Reus skal rocke den nye fodboldstøvle i sidste del af sæsonen.

Future 19.1 kommer også med en ergonomisk vævet sok, som giver et optimalt og tætsiddende fit samt den helt rigtige stabilitet til din ankel, mens det banebrydende snørringssystem i form af PUMAs NETFIT-teknologi, som består af horisontalt net med huller, tillader en unik individuelt tilpasset snørring. Tilpasningsfriheden giver et væld et muligheder og gør, at du kan finde dit helt perfekte lockdown og tilmed ændre støttepunkterne efter behov. Ydersålen er desuden konstrueret med RAPIDAGILITY, som reducerer den samlede vægt og øger din tophastighed samt sikrer stabilitet, så du sikkert og nemt kan bevæge dig rundt i høj fart. Future er uden tvivl blevet mere futuristisk, og vi kan ikke vente med at se topatleterne trille bold i støvlerne denne weekend.

Fortsættes nedenfor.

PUMA ONE 19.1

PUMA ONE er ikke blevet ændret nær så meget som Future. Foruden navneændringen fra ONE 1 til ONE 19.1, har PUMA blot givet ONE et lille ansigtsløft på overdelen. ONE handler stadig om 'FIT, FAST og FEEL'-tankegangen, som perfektgør alle aspekterne af en spillers spil. PUMA ONE 19.1 er generelt blevet lettere, da PUMA har tilføjet K-læder til de vigtigste områder af støvlen. Men det er ikke de eneste opdateringer på ONE 19.1, da K-læderet også har 3D-konstruerede bølger, der hjælper spillerne med at få et endnu bedre touch på bolden.

FUSEFIT-teknologien og evoKNIT-sokken giver dig endnu flere snøremuligheder, hvilket øger den samlede komfort, lockdown og smidighed. RAPIDSPRINT-ydersålen sikrer en let oplevelse, da den reducerer den samlede vægt af støvlen, så du kan nå din tophastighed endnu hurtigere. Støttekonfigurationen og hæltælleren giver den stabilitet og støtte, du har brug for, når du når din topphastighed. Det bliver fedt at se Agüero, Lukaku og David Silva give den gas og overraske os alle sammen med deres evner i deres nye PUMA ONE 19.1.

Skal du også have et par PUMA Future 19.1 eller ONE 19.1? Køb dine PUMA-støvler hos Unisport lige her.