Blackout Liverpool-hjemmebanetrøje | Læs mere om Limited Edition-trøjen

14.12.2018

Skrevet af Zlatko

Den meget populære Limited Edition Blackout Liverpool-hjemmebanetrøje er tilbage efter sidste års succes. I år går klubben gennem endnu en fantastisk sæson, og New Balance er klar med deres nyeste Blackout-hjemmebanetrøje, som hylder Liverpool-holdet.

Limited Edition Blackout Liverpool-hjemmebanetrøje

Lavet til de mest loyale fans, som støtter Liverpool-holdet uge efter uge. Tag 2018/19 Blackout-hjemmebanetrøjen på og støt holdet på Anfield, i pubben, derhjemme eller på arbejdet. Ligegyldig hvor så betyder det altid mere!

Limited Edition Liverpool-hjemmebanetrøjen er lavet med et fuldt sort look, og er lavet med New Balances NB DRY-teknologi, som fjerner sved væk fra huden, hvilket holder dig frisk og tør fra første til sidste fløjt. Limited Edition-hjemmebanetrøjen har også et NB-logo, Liverbird-ikonet og sponsorlogoer i andre sorte toner, hvilket giver trøjen et stilrent look. Et ‘NB Authenticator’ er sat på i bunden af trøjen, hvilket forsikrer dig en kvalitet efter New Balance standarder.

Limited Edition Blackout Liverpool-trøjen bliver helt klart en populære trøje, da vi så sidste års Blackout-trøje fra New Balance blive udsolgt på kort tid. Derudover har New Balance kun lavet 5000 Limited Edition-trøjer på verdensplan, så vi anbefaler, at du er rigtig hurtig, hvis du skal sikre dig denne fede trøje!

Kig igennem vores Liverpool-trøjer her