Select introducerer den nye Select 93 Elite | Lavet til kampene

05.12.2018

Skrevet af Zlatko

Select stepper deres målmandshandske-game op lige for tiden. Sidste uge lancerede Select deres 88 Pro Grip, og nu er de klar med den nye Select 93 Elite, som er lavet perfekt til kampdagene.

Select 93 Elite

Den nye 93 Elite Select-målmandshandske er lavet til de allerbedste målmænd. Handsken indeholder de nyeste teknologier, hvilket giver dig fordelen i de vigtigste øjeblikke af kampene.

Select 93 Elite er lavet i en anderledes colourway, hvis man sammenligner den i forhold til Select 88 Pro Grip, som Select lancerede i sidste uge. 93 Elite er lavet med en varm orange håndflade, og en cool sort baghånd, mens den elastiske strop på håndleddet er lavet med et sort og orange mønster. Select-logoet er placeret på baghånden, mens 93 Elite er placeret på lillefingeren.

Select har ikke sparet på teknologierne på handsken, hvilket er noget vi er helt vilde med, når det kommer til Select-målmandshandsker. Select 93 Elite er lavet med et såkaldt Hyla Cut, hvilket kombinerer et Roll Finger Cut og et Flat Palm Cut. Dette giver dig et tæt og komfortabel pasform, samt en fantastisk fleksibilitet.

Select 93 Elite kommer med en 4 mm Elite Soft latex, der tilbyder dig et godt greb og kontakt med bolden. Derudover er latexen lavet med en ergonomisk håndflade, hvilket indeholder nogle dybe linjer, der tilbyder dig endnu mere fleksibilitet. Select har også tilføjet et Anatomical Fit System, hvilket sikrer dig en god pasform, da handsken er designet til at være i håndens naturlige gribeposition fra starten, og det gør dig klar til at gribe bolden til hver en tid.

Fortsætter nedenfor.

Baghånden har en ’non-sliding’ materiale, der forhøjer kraften i bolden, når du bokser bolden ud af feltet. Tommelfingeren er pakket ind fra håndfladen til baghånden, og dette giver dig en forhøjet latex-til-bold-kontakt og en forbedret sikkerhed, når du griber bolden. Den brede elastiske strop giver en god support omkring håndleddet, samtidig med at du nemt kan justere handsken, når du har den på.

Køb Select 93 Elite-målmandshandsken eksklusivt hos Unisport i dag!