Sikke en aften og dag det var i går fuld af rygter, bekræftede handler, forventninger og svimlende pengesummer. Nu puster fodboldeuropa så ud efter at transfervinduet i dag officielt er lukket, og vi tager også en dyb indånding og giver dig her det samlede forkromede overblik over sommerens vigtigste transfers. Læs med, hvis du vil være helt sikker på, hvor de største stjerner er endt henne.

Der var gang i transfervinduet lige til det sidste i går. Mesut Özil-sagaen blev intensiveret time for time, mens også Manchester Uniteds havde gang i sidste øjebliks handler, hvor det lykkes at hente Felliani, men hvor Herrera fejlede for the red devils. Nu er det så dagen derpå for de største klubber i fodboldeuropa, og vi benytter det første stille øjeblik i et par dage til at give dig det fulde og forkromede overblik over sommerens største transfers.

Vi starter i England hos Arsenal, hvor transfervinduet varede lige til det sidste minut for London-klubben. Længe så det ud til, at Arsene Wengers løfter om nye spillere på Emirates igen ville blive til tom luft, men så tog rygterne om Mesut Özil pludselig fart. Dermed lykkedes det Arsenal at gå fra at være en omvandrede joke blandt fodboldfans til pludselig at stå med en af verdens bedste fodboldspillere på holdkortet. Købet af Özil vakte eufori, hos de hårdt prøvede Arsenal-fans, der indtil videre i transfervinduet, kun havde haft underskrifter fra Mathieu Flamini og talentet Yaya Sanogo at glæde sig over. Men på transfervinduets sidste dag lykkedes det at hente Mesut Özil, ligesom man også fik tilgang af Emiliano Viviano fra Palermo på en lejeaftale. Der ingen tvivl om, hvem Arsenal-fans vil huske dette transfervindue: Özil er på plads i Arsenal og det efter at The Gunners havde måtte slippe ikke mindre end 375 millioner kroner for tyskeren.

Hvis du trofast støtter The Gunnerskan du sikre dig din trøje lige her med originalt Premier League, og hvis du er hurtig, kan du blive en af de første til at få Mesut Özil på trøjen.

Aston Villas transfervindue har med engelske øjne måske ikke været det allermest interessante, men tager man dansker-brillerne på og også klaphatten på hovedet, så er Aston Villas sommerhandler bestemt blandt de allermest interessante. Birmingham-klubben har sikret sig to danskere i form af FC Nordsjællands tidligere midterforsvarer Jores Okore og Aabs tidligere angrebs-es Nicklas Helenius. Med de danskere på holdet bliver det enormt spændende at følge Aston Villas færd i Premier League og klubben har allerede en udesejr over Arsenal på sæson-cv'et, så det er bestemt interessant at se, om de kan følge op med flere imponerende resultater. Til at hjælpe klubben godt på vej i den kommende sæson har man bl.a. også sikret sig bulgaren Aleksandr Tonev og tjekken Libor Kozák.

Er du fan af The Villanskan du lige her sikre dig din Aston Villa trøje, og det er selvfølgelig muligt at få både Okore og Helenius bagpå trøjen.

I Chelsea er 'the special one' tilbage på trænerbænken, og det virker til, at José Mourinho har meget klare planer om igen at gøre Chelsea til engelske mestre. Til at sikre London-klubben fornyet succes og en genrejsning af den forvente klub har Mourinho hentet en gammel kending tilbage i form af angriberen Samuel Eto'o, der er med til at gøre Chelseas angreb noget nær voldsomt skræmmende. Det blev ikke til et køb af Wayne Rooney, sådan som nogle Chelsea-fans nok havde sat næsen op efter, men til gengæld så har man sikret sig et par markante profiler i form af brasilianeren Willian samt ikke mindst Andre Schurrle fra Bayer Leverkusen. Med den trio må man sige, at Chelsea har forstærket sig markant på de offensive positioner, og det bliver spændende at følge, hvordan alle de mange stjerner kommer til at klare det i den kommende sæson af Premier League.

Nogle Chelsea-fans har fået trykt 'Special 1' på deres Chelsea-trøjer, og hvis du gerne vil have en Chelsea-trøje med originalt tryk, så kan du bestille den lige her og støtte The Blues.

Det var nok kun de mest inkarnerede Liverpool-fans, der havde regnet med, at klubben ville ligge nummer 1 efter tre spillerunder og kunne kigge tilbage på en sikker sejr over Manchester United. Opskiften på succes for Liverpool har indtil videre været 1-0 sejre på mål af Daniel Sturrdige, men bag de tørre cifre ligger også et meget veldisponeret transfermarked fra Liverpool. På målmandspositionen har man hentet Simon Mignolet og med tre clean-sheets og et reddet straffespark i de døende minutter, så er der nok få Liverpool-fans, der er ked af netop den underskrift. Den traditionsrige klub har også haft held til at sikre sig Victor Moses fra Chelsea på en lejeaftale, og til forsvarskæden har man været på storindkøb og sikret sig Mamadou Sakho fra Paris Saint Germain samt Thiago Illori fra Sporting Lissabon. Dermed skal danske Daniel Agger, der ikke røg til FC Barcelona i denne omgang, være oppe på mærkerne, hvis han skal være sikker på sin plads. Måske han ville ønske sig, at han var angriber, hvor Liverpool er lidt mere tyndt besat i fraværet af Luis Suarez, men her har man sikret sig Iago Aspas fra Celta Vigo og med en Daniel Sturridge i storform, så er der ingen grund til at være ked af det, hvis man er Liverpool-fan.

Hvis du er trofast The Reds-supporter, så kan du sikre dig din Liverpool-trøje lige her, og du kan enten vælge, om du vil have en af Liverpools nyindkøb på trøjen, eller om du for eksempel vil have Agger bagpå.

Hvis der er et hold, der er kendt for at bruge penge og endda rigtig mange af dem, så må det være Manchester City, der har fyldt meget i de sidste mange transfervinduer. Igen i år har de bragt en perlerække af spillere til klubben og blandt de spillere, der er størst forventninger til, må være angriberne Stevan Jovetic og Alvaro Negredo. De kommer til at kæmpe om pladserne med Edin Dzeko og Sergio Aguéro, og dermed må man sige, at den nye manager Manuel Pellegrini ikke kommer til at mangle angribere, når han skal forsøge at udfylde holdkortet. En ny spændende spiller på Etihad Stadium bliver også Jesus Navas, som City har hentet i Sevilla og ikke mindst Fernandinho, som er blevet købt i Shaktar Donetsk for lige omkring 250 millioner. Dermed kommer der uløseligt til at knytte sig en del forventninger til nyindkøbet, men han kan så trøste sig med, at det langt fra er første gang, at Manchester City har brugt så mange penge på én spiller.

Hvis du støtter The Citizens, så kan du vise dig frem med klubbens helt nye trøjer fra Nike, som du kan bestille lige her. Bagpå kan du selvfølgelig vælge en af klubbens nyindkøb eller etablerede profiler som Aguéro og Touré.

Man kan ikke ligefrem sige, at Manchester United har haft et særligt travlt transfervindue. De har højest haft travlt med at holde fast på Wayne Rooney, og ellers så har Manchester-klubben brugt en god portion tid på at lege lidt budkrig med Everton om midtbaneprofilen Marouane Fellaini. Det var ligefør man troede, at handelen ikke ville blive til noget, men i sidste øjeblik lykkedes det at blive enige. Det lykkedes til gengæld ikke for at United at sikre sig Ander Herrera fra Athletic Bilbao, selvom der var gang i en heftig flirt. Dermed må David Moyes nøjes med ganske få suppleringer til mesterskabstruppen fra sidste sæson. Ny i Manchester United er udover Fellaini den helt unge Guillermo Varela, som United har hentet i Penarol for lige omkring 8 millioner kroner. Dermed har United ikke haft den helt store tegnedreng fremme, og spændende bliver det, om de kommer til at fortryde det, når sæsonen er slut, eller om Manchester-klubben nok engang formår at få hevet et mesterskab hjem.

Tror du på, at The Red Devils nok engang kan vinde mesterskabet, og skal have du en trøje til at vise din støtte, så kan du bestille Manchester Uniteds trøjer lige her. Du kan bagpå få enten 31 Fellaini eller en af de gamle profiler - Giggs spiller jo stadig, så han er altid en mulighed.

Der har til gengæld været rimelig godt gang i den danske træner Michael Laudrup, der godt nok ikke har brugt voldsomt mange penge, men til gengæld så har Swansea har held til at tiltrække en hel del spillere til det walisiske. Jonjo Shelvey fra Liverpool er nyt ansigt i klubben, ligesom man også har sikret sig den lovende spiller Wilfred Bony fra Vitesse. Laudrup har også fået tilknyttet et par gamle kendinge fra tiden i spanien på låneaftaler. Både Jonathan De Guzman og Alvaro Vasquez er spændende nye spillere i Swansea, og det bliver interessant at se, om Laudrup kan formår at få dem til at blomstre, ligesom han har gjort det med Michu. En lille sejr for Michael Laudrup må det også være, at det lykkes at holde på profilerne Ashley Williams og Michu, selvom Arsene Wenger og Arsenal undervejs virkede endda meget interesserede i de to.

Støtter du også Michael Laudrup og The Swans , kan du sikre dig din trøje lige her. Bagpå kan du have stjernen fra sidste år Michu eller måske nyindkøbet Jonjo Shelvey.

En af de klubber, der har været allermest i fokus i dette transfervindue må siges at være Tottenham. Englænderne har konstant været i medierne i forbindelse med et muligt salg af Gareth Bale. Svimlende beløb er blevet afvist og de 750 millioner, som klubben endte med at få for waliseren har klubben allerede spredt godt ud over en række virkelig spændende spillere. Set med danske øjne er det ikke mindst voldsomt interessant, at The Spurs har sikret sig danske Christian Eriksen, der er blevet handlet fra Ajax for lige godt hundrede millioner kroner. Interessant må det også siges at være, at det er lykkes at skrive kontrakt med Roberto Soldado, der ikke har brugt lang tid i Premier League på at bevise, at han kan finde vej til netmaskerne. En af de andre profiler, som man har hentet er Erik Lamela, som kommer fra Roma, og som med et prisskilt på lige godt 200 mio. kroner også har en del forventninger knyttet til sig. Nye i Tottenham er også Etienne Capoue, Nacer Chadli og Paulinho og dermed er der masser nye spillere at vælge imellem for træner Andre Villas-Boas.

Vi arbejder hårdt på at få flere Tottenham-trøjer hjem, og ligeså snart det bliver muligt, så kan du finde dem inde på side lige her, og indtil da må vi alle væbne os med tålmodighed.

Der er noget at leve op til for Bayern München, efter at de imponerede alt og alle ved at feje alt modstand af bordet i sidste sæsonen. Tyskerne vandt 'The Tribble' efter bl.a. at have udraderet Barcelona i semifinalen af Champions League med sammenlagt 7-0, og tyskerne virker godt forberedte til at gentage triumfen fra sidste år. Man har godt nok ikke hentet det helt vilde, men det er velvalgte og dygtige spillere, som er blevet tilføjet til truppen. Til de offensive pladser har man hentet Mario Götze fra rivalerne Borussia Dortmund, og det bliver spændende at følge, hvordan midtbanetroldmanden kommer til at klare det i det tyske. Forstærkning har man også fået i form af Thiago Alacantra, som det er lykkedes for den tidligere Barcelona-træner Joseph Guardiola at lokke til Bayern München. Stortalentet Jan Kirschoff er også blevet hentet ind, og han er klar til at kunne forstærke det defensive fundament hos tyskerne, hvor han både kan spille midterforsvarer og defensiv midtbane. Det er svært at sige, om Bayern kan gentage de mange triumfer fra sidste år, men indkøbene fejler bestemt ikke noget.

Hvis du er ægte Bayern München fan, så kan du sikre dig en af klubbens elegante nye trøjer lige her. Der er frit valg blandt et væld af stjerner til en plads bagpå trøjen, men Schweinsteiger vil være et sikkert valg.

Hvis der er nogen, der er trætte af Bayern Münchens dominans, så må det være rivalerne fra Borussia Dortmund. Det er aldrig sjovt at blive 2'er og mon ikke at Champions League-nederlaget fra sidste år stadig giver sure opstød for Dortmund-fansene og spillerne. Ondt må det nok også gøre for Dortmund at se Götze tage turen til rivalerne fra Bayern München, men til gengæld kan de trofaste fans glæde sig over, at man har sikret sig talentet Pierre-Emerick Aubameyang, der i 4 kampe for Dortmund allerede har formået at skrabe 3 kasser i nettet. Det må forløbigt siges at være godkendt, og mon ikke det kan blive til flere mål fra Aubameyangs fødder. Det er også lykkes at tilknytte noget så sjældent som en armener i form af Henrikh Mkhitaryan. Allerede i Shaktar Donetsk har han bevist, at han har kvaliteterne til at begå sig på et topniveau, og det virker til, at han hurtigt er faldet godt til i Dortmund. Spilleren med det utaknemlige navn Sokratis Papastathopoulos er også kommet til Dortmund, og stadionspeakeren er nok glad for, at han spiller i forsvaret og ikke scorer alt for mange mål, når det navn skal råbes højt på stadion.

Støtter du også Dortmund, så kan du vise din kærlighed til klubbens med en af klubbens helt nye trøjer, som du kan bestille lige her. Bagpå kan du jo vælge Papastathopoulos og have et ret unik navn på trøjen.

Det er ikke mange spillere, som Barcelona har sikret sig i dette transfervindue, men den ene nye gut i Barcelona-trøjen har så sandelig fået opmærksomhed mok svarende til et helt hold. Neymar JR. er uden tvivl en af sommerens mest spændende nyindkøb, og der hviler et stort forventningspres på brasilianerens skuldre. I Santos og på det brasilianske landshold har han givet forrygende glimt af, hvad han kan med en fodbold, og hvis han kan overføre det til Barcelona-holdet, så har den spanske storklub fået en spiller, der ikke kun kan fortrylle publikum og sælge biletter, men som også kan blive en væsentlig brik i Barcelonas forsøg på at genvinde den europæiske fodboldtrone. I den spanske liga kører Barcelona-maskinen allerede derudaf, og man kunne godt forestille sig, at de mange stjerner er ved at være hævntørstige i Champions League, hvor man sidste år blev udspillet af Bayern München og tabte sammenlagt 7-0 i semifinalen. Spørgsmålet er om målet om revanche kan indfries i år.

Hvis du er en ægte Barcelona-fan, så kan du sikre dig catalanernes helt nye trøjer lige her. Bagpå kan du passende vælge klubbens nye stjerne Neymar JR, der kommer til at optræde i nummer 11.

En af sommerens absolut vildeste transfers står Real Madrid for. Den var længe undervejs, og rygterne er gået stort set hele sommeren, men først i de sidste dage lykkedes det endelig for Real Madrid at få tilknyttet Tottenham-profilen Gareth Bale for omkring 750 millioner, hvilket gør ham til den dyreste fodboldspiller nogensinde handlet. Dermed må man sige, at der venter et vist forventningspres på Bales' skuldre, men i Real Madrid må han finde sig i at skulle dele opmærksomhed ikke kun med Cristiano Ronaldo, men også med nyindkøbet Isco, som Real Madrid også har sikret sig i dette transfervindue. Dermed må man sige, at træner Carlo Ancelotti har forstærket truppen, der nu også tæller talentet Asier Illarramendi, som man har hentet i Real Sociedad og Daniel Carvajal, der er hentet i Bayer Leverkusen på en tilbagekøbsklausul. Til gengæld er der nok en del Real Madrid fans, der er kede af, at man har solgt Mesut Özil til Arsenal, ligesom også Kaka har forladt Madrid til fordel for Milan.

¨

Real Madrid har gjort deres nye trøjer helt klar til den kommende sæson, og hvis du godt kunne tænke dig at klæde dig i en af dem, så kan du bestille dem lige her. Et oplagt valg på ryggen vil være nyindkøbet Bale, men du kan også vise din tillid til klubbens 7'er Cristiano Ronaldo.

Et af de hold, der for alvor er på vej fremad, er Paris Saint-Germain. Sidste år imponerede de i Champions League, hvor det længe så ud til, at de måske kunne slå Barcelona ud af turneringen. Heldet og dygtigheden fejlede dog til sidst, men mon ikke at parisianerne er ved at være klar til en omgang revanche i år. Holdet er blevet væsentligt forstærket, hvor man har sikret sig Edison Cavani, som der vil være gigantiske forventninger til. Det er også lykkedes for PSG at sikre sig Marquinhos, der har taget skiftet fra Roma til PSG, og selvom han blot er 19 år gammel, så er der store forhåbninger om, at han kan blive en bærende spiller. Måske ikke i denne sæson men i hvert fald i fremtiden. Til forsvaret har man også været på indkøb i Lille, hvor man har sikret sig Lucas Digne, der med sine 19 år også må siges at være fremtidens mand.

Hvis du er PSG-fan og nyder godt af klubbens nyvundne succes, så kan du vise din stolthed over klubben frem med en af de helt nye trøjer, som du kan bestille lige her. Bagpå kan du tage det sikre kort i Zlatan Ibrahimovic, men du kunne også vælge klubbens nyindkøb Edison Cavani.

Der kommer til at være stor konkurrence om det franske mesterskab i år, hvor Monaco også virker til at melde sig ind i kampen om guldet. Holdet har for alvor forstærket sig, hvor det mest bemærkelsesværdige må siges at være Radamel Falcao, der har fået en gylden kontrakt for at tage skiftet fra Atletico Madrid til Monaco. Klubben fra den rige provins i Frankrig har også fået en væsentlig forstærkning i form af João Moutinho, der kommer til at bidrage med sin erfaring og ikke mindst uomtvistelige kvaliteter, der har sikret ham en sikker plads blandt de bedste midtbanespillere i Europa. Det er også lykkes for den franske klub at sikre sig the kid, hvilket er James Rodríguez kælenavn. Colombianeren er et stort talent, og det bliver spændende at følge om han kan udfolde talentet i Monaco.

Er du trofast støtte af Monaco så kan du finde klubbens nye hjemmebanetrøje lige her. Bagpå kunne du vælge den nye bomber Radamel Falcao, men det kunne også være spændende at have Moutinho på trøjen.

Med Real Madrids køb af Gareth Bale har der været spiller tilovers i den spanske hovedstad, og en prominent en af slagsen har taget skiftet til Milano. Kaka er tilbage i AC Milan, hvilket har vakt sand eufori blandt klubbens fans, der virkelig har savnet deres helt egen 22'er. Det blev aldrig til den succes, som Kaka nok havde håbet på i Real Madrid, men der er gode chancer for, at han kan blomstre i de vante rammer i Milan, hvor han har haft sin storhedstid som fodboldspiller. I Italien er der heller ikke helt uvant at spillerne tager skiftet på tværs af rivaliserende storklubber, og AC Milan har været ude med snøren i Juventus, hvor man har sikret sig angriberen Alessandro Matri. Dermed må man sige, at Milan har forsøgt at opruste tilstrækkeligt til at fravriste Juventus det italienske mesterskab.

Hvis du er ægte milaneser og gerne vil vise Milan-farverne frem, så kan du bestille klubbens helt nye trøjer lige her. Et helt oplagt valg bagpå vil være 22'er med Kaka.

I Napoli har man også haft den helt store pengepung fremme for at gøre sig bedst muligt klar til både Champions League og at spille med om det italienske mesterskab. Den nye træner Rafael Benitez har skulle vise rundt på stadion en hel del gange til ære for nye spillere, og det er ikke hvem som helst, som kommer til at optræde på holdkortet til næste år. Mest bemærkelsesværdig må Gonzalo Higuain siges at være. Argentineren blev længe rygtet til Arsenal, men han endte med at vælge Napoli som destination. Det gjorde Raul Albiol og José Callejon også, og dermed bliver det særdeles spændende at se om de mange nye spillere kan lægge endnu mere til Napolis spil. Sidste år var de tæt på at snuppe mesterskabet og spørgsmålet er, om de i år kan spille med samme kynisme og intelligens, som sikrede klubben dens gode resultater sidste år.

Hvis du gerne vil vise din støtte til Napoli og det spændende projekt, som der er i gang, så kan du bestille klubbens helt nye trøjer lige her. Der kan du vælge at få Higuain bagpå eller måske den skarpe Hamzik.

nike, adidas, trøjer, unisport, unisportstore

Der er blevet handlet for svimlende summer, og mange af de allerstørste stjerner har skiftet klub og ikke mindst trøjer. Hvis du vil have det fulde overblik over alle de nye trøjer, som alverdens stjerner kommer til at spille i, så kan du lige her besøge vores klubshop, hvor vi har samlet alt, hvad der er af vide om de seneste trøjer.

Sommeren har nok engang budt på utrolig mange spændende spillerhandler, og det er svimlende pengebeløb, som har skiftet ejere på tværs af klubberne. Hvad synes du er sommerens bedste køb? Og hvilken klub synes du har handlet bedst? Som altid hører vi meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.