Vind 2000 kr til unisport.dk

gift card

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og modtag spændende mails om nye fodboldprodukter og gode tilbud.
Du deltager samtidig i konkurrencen om et gavekort på 2.000 kr til Unisport.dk.

  • Filter

Prisniveau

1900 173900

Varetype

Mærke

Farve

Leveringstid

Størrelse

Info
  • Unisport.dk

Køb online på Unisport.dk

    Når du kigger mod Spanien og Primera Division – er der ikke mange som går uden om Barcelona. Klubben der huserer på Camp Nou er kendt i hele verden, og det er ikke mindst takket være den lille troldmand i en Barcelona trøje. Det er selvfølgelig spilleren som vandt 4 Ballon D’or i træk, der her er tale om – nemlig Lionel Messi. Vil du gerne have en Barcelona fodboldtrøje, er det selvfølgelig noget du finder lige her på Unisport.dk.

    Uanset hvor du rejser hen i verden, har du altid mulighed for at finde og se en dreng, pige eller voksen i en Barcelona fodboldtrøje. Klubben der er blevet kendt for sit Tika-Taka fodbold, hvor bolden i en forrygende fart bliver spillet videre til en medspiller, indtil muligheden for at gå mod mål kommer – har været med til at gøre europæisk fodbold mere seværdigt. Det er derfor helt naturligt at du gerne vil have en ny Barcelona fodboldtrøje.

    Kom i gang med at vælge den i dag, find ud af om der skal være tryk på den eller ej. Husk også at vælge den rigtige størrelse, så du er sikker på at passe den, når den bliver leveret lige til døren. Vælg din nye Barcelona fodboldtrøje her.

Fodboldtrøjer Barcelona