Ny Nike Always Forward colourway | Bliv klar til den næste bølge

09.11.2018

Skrevet af Zlatko

Det er ikke en fejl, eller os der poster den samme nyhed to gange. Det er en helt ny colourway lavet til Mercurial- og Phantom-støvlerne. Sidste år fik vi samme overraskelse fra Nike, da de lancerede den meget populære Fire and Ice Pack. Sæt dig godt tilrette, imens vi gennemgår de nye Always Forward colourways.

Nike Always Forward second wave

Du undrede dig måske over, hvorfor den første Always Forward Pack-lancering inkluderede blå Nike-støvler til alle siloer undtagen Mercurial-siloen. Der er dog en årsag til al forvirringen, og det er at Nike deler lanceringen op i to omgange, så du nu kan få populære Mercurial-støvler i den sprøde blå farve, som helt klart sikrer, at du altid bevæger dig fremad. Den anden bølge af farver kommer til at komplementere de nuværende Always Forward-støvler.

Inspirationen til støvlerne er stadig inspireret af den kolde vinter, hvor bidende kolde vinde og mørke dage er på det højeste. Dette betyder, at den blå og sorte kombination fortsætter i den anden bølge af Always Forward-støvlerne. Mange ‘savnede’ lidt den blå Vapor og Superfly i den først lancering, og bare rolig Nike har altid jeres ryg, så I nu kan få den fede blå colourway på Mercurial-siloen. Jeg kan personligt ikke vente til at se Hazard kombinere Mercurial Vapor-støvlen med Chelsea Hjemmebanetrøjen, som muligvis kan være den bedste combo i år?

PhantomVSN-støvlen kommer i en helt ny colourway. Den bliver lavet i en sort farve med en sølv sål og blå detaljer, hvor trekanten på siden af støvlen er lavet i den samme blå farve som den første lancering. De blå detaljer er valgt for at holde en forbindelse til den første lancering, men samtidig med du får noget nyt at bruge på banen. Endnu en gang håber jeg på at se nogle af de bedste Phantoms i spillet, Coutinho, Mahrez og De Bruyne, bruge PhantomVSN-støvlerne i deres kampe.

Fortsætter nedenfor.

Always Forward - Også på indendørsbanerne

Mange af os er nok allerede stoppe med udendørs fodbold og skiftet over til indendørs. Men dette skal ikke forhindre dig i at bevæge dig fremad. Nike forsikrer dig, at fodbold aldrig stopper med denne lancering, da du bliver klædt på indendørsfodbold. Du kan nu få den anden bølge af Always Forward-støvlerne optimeret til indendørs, så du kan køre det fulde look både udenfor, indenfor eller hvorfor ikke begge dele, hvis du er virkelig seriøs med fodbold!

Nike Always Forward-lanceringen af Mercurial Superfly og Vapor, samt PhantomVSN-støvlen, er allerede tilgængeligt hos Unisport. Husk, at du kan få Mercurial-støvlerne eksklusivt hos Unisport, så vent ikke for længe, før du køber dit par, da det måske er for sent!

Kig igennem vores udvalg af Always Forward-støvlerne her