Ny Copa 19+ | Den første læderstøvle uden snørebånd

11.11.2018

Skrevet af Zlatko

adidas er klar til at præsentere den første læderstøvle uden snørebånd. Copa 19+ bliver den seneste støvle fra adidas, som ikke har snørebånd, hvilket nu betyder, at man kan få alle adidas-siloer uden snørebånd.

adidas Copa 19+

Er du også vild med klassikere, så er adidas Copa lavet lige til dig. Er du typen, som også rigtig gerne vil have de seneste design og teknologier, så skal du lige blive ved at læse med, da adidas er klar med deres første læderstøvle uden snørebånd nogensinde. De har taget den klassiske no-nonsense læderstøvle, som de har opdateret og gjort klar til no-laces-game.

Copa 19+ ligner noget fra fremtiden, men det er ikke kun udseendet, som gør udslaget, det er også teknologierne bagved støvlen.

Selvom det ‘blot er en læderstøvle’, så har adidas formået at pakke støvlen med vilde ting, og vi ved slet ikke, hvor vi skal starte. Fusionskin, X RAY Vamp og Exoframe er blot nogle af de nye ord og teknologier, som bliver introduceret sammen med den nye Copa 19+, så du kan måske forstå, hvorfor vi er oppe at køre over denne støvle. Støvlen er simpelthen et mesterværk lavet af adidas.

En revolutionering af DNA'et

Copa er et synonym for klasse og er lavet til artisten på banen, mens det hele handler om en ubesværet præstation. Copa 19+ er, som nævnt tidligere, den første snøreløse læderstøvle og kommer med den helt nye adidas Fusionskin. Fusionskin giver dig det blødeste touch og lavest mulige vandindtag gennem en sømløs overdel, der er lavet fra det blødeste kængurulæder. Derudover er Fusionskin en læderbehandlingsproces, som gør det til en teknologi. Man kan se teknologien, når man kigger på overdelen, da Copa 19+ støvlen er lavet med en bølget konstruktion.

Kængurulæderet inkluderer også et X RAY Vamp, der tillader dig at få din fod tættere på bolden, samtidig med at det reducerer chancerne for, at du glider rundt i støvlen. Overdelen på Copa 19+ inkluderer også en snøreløs Purecut, hvilket fjerner alle unødvendige lag, der efterlader støvlen med en glat og stor kontaktflade, som også giver en maksimeret kontrolområde.

Fortsættes nedenfor.

Lad os fokusere på sålen, som er blevet modificeret en del. adidas har udstyret Copa 19+ med en ny Exoframe-sål, der sikrer dig en stabiliseret bevægelse og forbedret greb, hvilket gør Copa-støvlen hurtigere end før. Knopperne er positioneret og formet, så det optimerer rotationer, og du dermed kan lave skarpe vendinger og rotationer med bolden uden at tøve et øjeblik. adidas har også tilføjet to fodformet Ortholite-indlæg, der tilbyder den bedst mulige komfort, når du løber rundt på banen. Dette skal få dig til at huske på, at Copa’en handler om komfort.

Vi har allerede set Juventus-stjernen, Paulo Dybala, debutere Copa-støvle i gårsdagens kamp mod Manchester United, og vi er helt oppe og køre over hans blackout-version. Han er også blevet valgt som frontfigur for Copa-siloen, som er et modigt træk af både Dybala og adidas. Dette betyder også, at Dybala og adidas-X er et overstået kapitel!

“It suits my style of play and my personal style too. The new boot has some great new features and a progressive design. I’m looking forward to seeing how far my game can improve with these boots. - Paulo Dybala.

adidas Copa-siloen

Hvis du stadig har brug for snørebåndene, så skal du slet ikke være bekymret! Du kan stadig rocke det klassiske look med snørebånd, da adidas fortsætter at bruge snørebånd på de andre prisklasser i siloen. Dette betyder, at du kan få den tidligere topmodel Copa 19.1 med snørebånd eller en anden prisvenlig Copa-udgave. Men noget andet interessant ved Copa-siloen er også kombinationen af Copa og Gloro, hvilket betyder at vi får Gloro-støvlen tilbage i en Copa Gloro 19.2-version. Du tænker måske straks tilbage på de gode gamle Beckham-dage, når du kigger på fold-over-pløsen og støvlens profil, hvilket minder utroligt meget om de Predator-støvler, som Becks brugte tilbage i de gode game dage.

Hvis du ikke kan fornemme det, så er vi vilde med den nye Copa 19+, og vi kan slet ikke vente med at se, hvilke planer adidas har med den nye støvle. Vi er mere end sikre på, at den nye Copa 19+ bliver mere synlig på banen allerede i løbet af weekendens kampe.

Er du den næste Copa-spiller lige som Dybala? Så kan du allrede nu købe dine Copa 19+ fodboldstøvler eksklusivt hos Unisport.

Kig igennem vores udvalg af Copa-støvler her.