Sæsonstarten nærmer sig med hastige skridt, og de fleste hold er ved at have styr på garderoben til den næste sæson. Det giver os en kærkommen mulighed for at tage smagsdommer-brillerne på og kåre sommerens 10 flotteste trøjer - bemærk, at listen ikke er rangeret.

Okay, det kan være svært at blive enige, når man skal kåre sommerens 10 flotteste trøjer. Og med svært mener vi selvfølgelig nærmest umuligt. Ikke desto mindre har vi her i Unisport være en tur på lageret og kigget på alle de nye trøjer, der er landet det seneste stykke tid for at finde de absolut flotteste trøjer. Dem vi vil holde et særligt vågent øje med i den kommende sæson. Som man nok kan forestille sig, har de affødt højlydte diskussioner her i Unisports hovedkvarter, men nu er diskussionerne forstummet for en stund, og de 10 flotteste trøjer er fundet.

Adidas - Real Madrid Udebanetrøje 13/14 Når kongerne får nye klæder, så bliver menig mand tit imponeret. Og det er lige præcis, hvad der er sket her i Unisport. Adidas og Real Madrid har skabt en trøje i kongeblåfarver med et utrolig lækkert udseende, der bestemt er en kongeklub værdig. Man kan mene, hvad man vil om Real Madrid, men det ser bestemt elegant ud, når Cristiano Ronaldo, Isco og de andre stjerner tager udebanetrøjen over hovedet. Vi glædede os i forvejen til at se, hvad Carlo Ancelotti kan få ud af Madrid i den næste sæson, og med denne udebanetrøje bliver glæden ikke mindre.

Føler du dig som en konge, og skal du have kongeklubbens udebanetrøje, så kan du se mere her - priser fra 399 kr.

Nike - Manchester United hjemmebanetrøje 13/14 Hvis der er en trøje, som altid er længeventet, så er det The Red Devils'. Et engelsk mesterskabshold skal klædes godt på, og det må man så sandelig også sige, at United er blevet til den kommende sæson. Trøjen ser måske ikke ud af meget, men dens enkelthed, elegance og stil er ikke til at stå for. Og når Nike samtidig får plads til Gingham-tern i kraven for at hylde klubbens rødder, så kan man som fodboldelsker ikke andet end at løfte på fodboldhatten og sige - godt arbejde!

Hvis du skal have den nye Manchester United-trøje, så kan du se meget mere lige her- priser fra 449 kr.

Warrior Sports - Liverpool FC tredjetrøje 13/14 Enten så er man vild med denne trøje, eller også hader man den. Vi har været på begge sider af den meget fine skillelinje, men vi er endt med en stor kærlighed til Liverpools nyeste tilføjelse til garderoben. Alene farverne taler sit tydelige sprog om, at Warrior har rystet posen godt og grundigt med farverne hvid, sort og lilla. Trøjen er bestemt ikke for konservative engelske te-fruer, men mon ikke havnearbejderne fra Liverpool er ret tilfredse med den opsigtsvækkende trøje.

Kunne du godt tænke dig at klæde dig i Liverpools vovede tredjetrøje, så kan du se meget mere lige her. - priser fra 399 kr.

Nike - Paris Saint-Germain hjemmebanetrøje 13/14 Et hold vi vil holde særligt godt øje med i den kommende sæson er PSG. Ikke alene virker franskmændene til at kunne blande sig i kampens om Champions League titlen, men holdet har også en trøje, som selv Paris' snoppede modedesignere må nikke anerkendende til. Hjemmebanetrøjen fra Nike er elegant, stilet og i klubbens klassiske blå, røde og hvide farver. Og hvad enten man håber på, at Laurent Blanc kan lede Zlatan, Thiago Silva og de andre helt til tops, så kan man nyde æstetikken ved en gennemarbejdet og elegant trøje.

Hvis du gerne vil have Paris Saint Germains nye hjemmebanetrøje, så kan du se mere lige her - priser fra 449 kr.

Adidas - A.C. Milan tredjetrøje 13/14 Hvis man har en trøje helt i guld, så er man næsten selvskrevet på denne liste. I hvert fald hvis trøjen samtidig er ligeså elegant og detaljeorienteret som Milans nye tredjetrøje. Det kræver en vis portion selvtillid at lave en guldtrøje, inden man er blevet mestre, men Milan og Adidas virker ikke til at have rystet på hånden et eneste sekund. På trøjen finder man Milans klassiske logo, ligesom det er blevet plads til en brystlomme, hvor man på indersiden har det italienske flag. Det er italiensk, det er Milan, og det ser bare godt ud.

Skal du have Milans nye tredjetrøje, så kan du se mere lige her - priser fra 499 kr.

Puma - Dormtund hjemmebanetrøje 13/14 De var så skuffede, men alligevel kunne Dormtund-spillerne være så stolte af den præstation de leverede, da de sidste sæson spillede sig i Champions League-finalen men tabte. Siden maj måned har skuffelsen lagt sig, og klubben fra Ruhr-distriktet er klar med mere gejst og en helt ny hjemmebanetrøje til den kommende sæson. Svært bliver det for dem at skulle udfordre mægtige Bayern München, men under alle omstændigheder er det en vinder-trøje, som Puma har leveret til Dortmund, og som fremstår elegant i klubbens sorte farver og samme tid moderne med et dynamisk design. Spændende bliver det at se, hvad Dortmund kan levere i den kommende sæson, og spændende bliver det at følge denne lækre trøje.

Hvis du gerne vil have Dormtunds nye hjemmebanetrøje, så kan du se meget mere lige her - priser fra 399 kr.

Macron - Lazio tredjetrøje 13/14 Nogle fodboldtrøjer ser bare godt ud, og Lazios nye tredjetrøje hører bestemt til i den kategori. Trøjen er lavet af italienske Macron, der har taget klubbens klassiske lyseblå farve og indarbejdet den i trøjen i form af små striber, der bryder den rene og mørkeblå farve. Resultatet taler for sig selv, og det var nok til, at vi fandt plads til trøjen i et hårdt felt med en masse benhård konkurrence.

Hvis du også synes, at Lazios tredjetrøje er elegant, så kan du finde den lige her - priser fra 599 kr.

Adidas - Chelsea udebanetrøje 13/14 Hvide trøjer har en bestemt aura over sig, og Chelseas nye udebanetrøje oser langt væk af elegance og stil. London-klubbens nyeste trøje i samlingen er ikke kun af ypperste kvalitet lavet af det svedtransporterende Clima Cool materiale, den er også elegant at se på med klubbens klassiske blå farve ned langs ærmerne og på tværs over maven. Trøjen er minimalistisk, men selv i 2013, så er det stadig utrolig flot at se på, og derfor finder the blues udebanetrøje direkte vej her til vores sommer Top 10.

Er du Chelsea-fan og skal du have klubbens nyeste trøje til din samling, så kan du se meget mere lige her - priser fra 399 kr.

Adidas - Ajax udebanetrøje 13/14 Det er svært at være andet end glad for Ajax' nye udebanetrøje i sort og pink, som er forfriskende anderledes. Og når et helt kuld af danskere med jævne mellemrum skal optræde i trøjen, så bliver begejstringen ikke mindre. Men dansker-trøje eller ej, så er Ajax nye udebanetrøje elegant samtidig med at den er frisk og moderne. Det er ikke mange hold, der tør tilføje en pink farve, men når det sker, så skal det selvfølgelig give en plads i top ti.

Hvis du gerne vil have Ajax nye udebanetrøje, så kan du se meget mere lige her - priser fra 499 kr.

Nike - Barcelona udebanetrøje 13/14 Hvis denne Barcelona-trøje er rosinen i pølseenden, så er det godt nok den mest iøjnefaldende rosin, vi nogensinde har set. I Barcelona er de kendt for at være stolte af klubbens catalanske rødder, og det har udformet sig i en elegant stribet trøje i de catalanske farver - som måske vil være den af sommerens trøjer der i højest grad skiller vandene og er en elsk den/had den-trøje. Farverne er ikke kun sommerlige og farvestrålende, men de skiller sig også ud på en fodboldbane - og uanset om man kan lide den eller er ej er det en flot hyldest til klubbens historie og catalanske identitet. Med andre ord var Barcelonas udebanetrøje svær at komme udenom i denne Top 10. Og til alle jer stolte Barcelona-fans - undskyld for at have kaldt jeres trøje en rosin, det skal ikke ske igen.

Hvis du støtter Barcelona, så kan du få klubbens nye trøje lige her - priser fra 449 kr.

Nu har vi efterhånden fået fyldt garderoben med ti af sommerens mest elegante, modige, klassiske og moderne trøjer i stort set alle tænkelige farver. Det har dog været mere end svært at komme frem til hvilken af sommerens trøjer, der netop skulle med på vores liste, og vi kan ikke afvise, at der sidder en enkel sur mine på redaktionen. Hvis du vil lave din egen top 10, så kan du gå ind på vores klubshop lige her og få et overblik over alle de nye trøjer, der er blevet lanceret, og hvad for nogen, vi stadig venter spændt på.

nike, adidas, trøjer, unisport, unisportstore

Sommeren har vanen tror bydt på en masse nye trøjer, og her på redaktionen har vi været rigtig begejstret for de eksemplarer, der er blevet præsenteret for os. Der er naturligvis masser af andre fede trøjer end netop dem vi har fundet her - hvilke trøjer er på DIN Top-10 liste? Som altid hører vi meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.

udsalg, udsalgs-nyheder, unisport, unisportstore