Manchester City og Nike har løftet sløret en anelse for den nye Manchester City udebanetrøje, og det virker til at titeludfordrerne skal være klædt i sort i den kommende sæson, når de forlader Etihad Stadium og tager på udebanetur.

For kort tid siden kunne vi så småt løfte sløret for Manchester Uniteds nye udebanetrøje, og for at de mange City fans ikke skal føle sig udenfor, så har Nike også løftet sløret for de engelske vice-mestres kommende udebanetrøje - og der virker til at være spændende ting i vente.

Ligesom vi så det med United-trøjen, så er det ikke meget, Nike endnu er villige til at afsløre, men ud fra det første billede at dømme virker det til, at Manchester City skal være klædt i sort, når de skal på jagt efter at fravriste United mesterskabet, som det lykkedes for City tilbage i 2011/2012-sæsonen.

Er du glødende City-fan, så kan du allerede nu forudbestille den nye Manchester City udebanetrøje - fra 449 kr.

Der er godt nok nye takter på Etihad Stadium med både en ny manager i Manuel Pelligrini og en ny trøjesponsor i kraft af Nike, men de amerikanske giganter holder den elegante tone fra Umbro-dagene godt ved lige med en sort trøje, som uden tvivl vil blive populær blandt Nasri, Agüero, Milner og Hart, når de skal spille på udebane.

Helt nyt er det heller ikke med sort på udebanetrøjen, hvor Manchester City tilbage i 2009/2010 var klædt i sort med en gul stribe. Dengang var trøjesponsoreren Umbro, der leverede en elegant trøje, som det dog aldrig lykkedes for City at vinde et stort trofæ i.

Lidt bedre gik det for City, da de tilbage i 2011/2012 vandt mesterskabet, og i den sæson var det med en trøje, der kombinerede sort og rød - og faktisk var Manchester Citys udebanetrøje helt tilbage i 1884 også farvet helt i sort. Med andre ord trækker den nye udebanetrøje både på klubbens helt gamle traditioner samtidig med at drage referencer til den nyere tids succes.

Er du glødende City-fan, så kan du allerede nu forudbestille den nye Manchester City udebanetrøje - fra 449 kr.

Det bliver Manchester Citys første udebanetrøje med den nye trøjesponsor Nike, og vi glæder os meget til at se, hvad det er for en trøje, der bliver løftet sløret for. Med hjemmebanetrøjen, der blev afsløret tidligere på sommeren, så virker det til at kunne være et rigtig spændende samarbejde mellem Manchester City og Nike, og den lyseblå hjemmebanetrøje fremstår i hvert fald virkelig elegant og enkelt, sådan som Nike gør det bedst.

Er du glødende City-fan, så kan du allerede nu forudbestille den nye Manchester City udebanetrøje - fra 449 kr.

Hvordan det kommer til at gå City i den kommende sæson, venter vi spændt på at se, ligesom vi også venter spændt på at se den nye udebanetrøje. Hvordan håber du City-trøjen kommer til at se ud? Og tror du, at City for alvor kan udfordre United i den kommende sæson? Som altid hører vi meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.